Pozdravljene soborke..
Najprej se vam iskreno zahvaljujem za čestitke.
Hkrati se opravičujem, ker se od nedelje še nisem javila... Za računalnik imam zelooooooo maloooo časa. Podnevi ponavadi spimo in se ponavadi zbujamo na tri ure, le zadnja dva dni bi kar skoraj vsako uro nekaj papcali :lol: ... Ponoči... Odvisno.. prva noč je bla kr pestra, druga mirna (smo jo tako hvalili), no, današnja pa spet tko tko... od 21ih do 24ih me je Erika hecala... Jedla, zaspala za 10 min, jedla, zaspala za 10 min, pokakala, previta, spala za 10 minut, jedla, itd... NO, ob polnoči uspeli zaspančkati in smo spali do pol petih, nato najedli in spali do pol desetih. Podnevi, ko spi, jo včasih dam spat v stajico, včasih pa spi na meni... Kar ne morem se je nagledat in kar ne morem še verjet, da je to res najina štručka, zato te trenutke maksimalno preživljam z njo. Jst pa še tud nism čist dobra po carskem. Še vedno so bolečine v predelu trebuha, katere blažim s tabletami (vendar poskušam čim manj).
Porodna zgodba...
Najprej sprejem (ob 6ih), klistir (adijooooooo pamet....... :lol: ), nato pa na CTG, poklicali mojega, sem ležala tam na porodnem na postelji in moj mi je družbo delal. Osebje zelooooooooo prijazno. Ena sestra skrbela istočasno zame in še za dve, ki sta rojevali po naravni.... Nato malo pred dvanajsto me odpeljejo v operacijsko. Mi dajo spinalni blok... Po tistem meni ratalo full slabo, in ker sem imela prazen želodček nisem mogla bruhat - tako da sem bruhala "prazno"... Nato mi dajo injekcijo proti slabosti. Pokličejo mojega, jst cela neka "zadeta" - ne vem od česa... sem komaj registrirala. Moj je sedel za menoj. Nato se je začelo... Čutila sem le, ko so z rokami potiskali ven Eriko iz bušija... nato čakam na jok. Zajoka.. In moj reče "a slišiš".... Preplavili so me neverjetni občutki, hkrati mi je šlo na jok in na smeh. So mi jo pokazali nad glavo. Nato je moj šel skupaj z babico poštimat tamalo...
In potem...se je začelo krpanje... Namreč, ko so me "prerezali", sem močno krvavela, saj imam menda zelo dober "bogat" žilni sistem... In zaradi močne krvavitve je operacija trajala namesto 40 min, uro in 15 min. Rodila sem ob 12.12 uri, ob 13ih je mene začelo tko bolet in spet slabo, da nisem zdržala. Nisem mogla več ležat na hrbtu in sem kar hotla vstat iz postelje. Začela sem kable dol iz sebe dajat in sem hotla dol... Bolj mi pravijo, da moram biti pri miru, bolj sm nemirna... In jih prosim "uspavajte me, ne bom zdržala, ne morm ležat na hrbtu"... Mi rečejo, da samo še nekaj minut, in rečem, da ne bom zdržala niti minuto. Nato me uspavajo... So me predramili, ko so me ven pripeljali, kjer me je moj spet videl in pokazal tamalo (ena fotkica), nato pa v šok sobo.
Operirala sta me dr. Merlo st. in ml. - VSE POHVALEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! IN POHVALE VSEMU OSEBJU V PORODNIŠNICA POSTOJNA!!! Naslednjič me zagotovo spet vidijo... (upam, da bo naslednjič)... Ne morem jih prehvalit, saj se res enkratni!!!
Erika je čist očiju podobna... Samo ustnice ima moje...
Toliko za danes... Postov nisem gledala za nazaj (se opravičujem), saj ste kar nekaj strani naklofale. Grem nazaj na kavč počivat.. Me je babica včeraj okregala, da sem preveč hiperaktivna, in da to ni dobro po carskem rezu ter da naj en teden počivam, da bo drugo vse počakalo... Tko, da jo bom kr ubogala, saj sem ob večerih res tako utrujena, da samo padem v posteljo. Že ob osmih, devetih sem tko zaspana....
Se tipkamo... in kasneje tud kaj vidimo.
Želim vam lep dan.
Lp