cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del

clock-img

17.12.2011, 20:28

clock-img

Aleda

pencil-img

693

Pozdravljeneuser posted image
Pri nas pa ni bilo nič snega, sem prav vesela, saj ne da ga ne maram ampak imamo toliko za kidat potem da je groza, še posebno če pada dan za dnem.  Naj zapade in potem mir! Je pa lepa narava in z veseljem grem na sprehod.
Drugače sem pa kar fajn, mali brca vsake toliko časa in najlepše mi je ko se uležem in opazujem trebušček.
Mala- želim ti da bi blo vse vredu na NS in da vidiš svojegauser posted image
Ostalim pa tudi zelim vse dobro in uživajte.

clock-img

17.12.2011, 20:45

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Joj punce kolk sem jaz žalostna, še zmeraj krvarim zdaj je že 10. dan. Ful bedno. Čakam sedem let, da zagledam plus in pol takole....
V ponedeljek imam pregled, upam na najboljše user posted image

clock-img

17.12.2011, 22:48

clock-img

RedSonja

pencil-img

209

v Lj na srečo nič snega. Čeprav bi vsaj malo poživil to sivino.

meni je bilo pa danes ponoči za umret slabo. Sem bruhala in seveda tud nič spala. Se že cel dan spravljam k sebi z govejo juhico. Upam, da ne bo takolo večkrat ;).

Sanela nič bat, to še nič ne pomeni. Lahko je vse vredu, pa kljub temu krvaviš. Kar pozitivno. Držim pesti.

clock-img

18.12.2011, 15:37

clock-img

Aleda

pencil-img

693

Sanela- upam da bo jutri vse vredu pokazalo in da boš videla kako bije srčekuser posted image

clock-img

18.12.2011, 15:51

clock-img

RedSonja

pencil-img

209

sanela kje imaš pregled?  V KC? Jaz mam tud jutri.

clock-img

18.12.2011, 17:19

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja

sanela kje imaš pregled?  V KC? Jaz mam tud jutri.

Ne nimam v Lj. Imam pri svoji G. v Cerknici. V Lj. so me naročili komaj 3.1.

clock-img

18.12.2011, 17:21

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Sanela- upam da bo jutri vse vredu pokazalo in da boš videla kako bije srčekuser posted image

Upam, da bo vsaj g. vrečko videt, mislim, da je za srčko prezgodaj, ker sem komaj 6t. noseča.

clock-img

18.12.2011, 19:57

clock-img

srečica17

pencil-img

782

Da se ne boš preveč sekirala, če srčka še ne bo videt, Sanela.....jaz sem bila noseča 6 t in 3 dni......in se srčka še ni videlo......čez  6 dni pa že!!!!! Srečno jutri!

clock-img

19.12.2011, 09:02

clock-img

RedSonja

pencil-img

209

ravnokar sem prišla iz ultrazvoka na G. Dr. pravi, da je vse kot mora biti. Pikica je velika 7 mm. Srček je viden.
Jaz sem pa happy, happy :D

clock-img

19.12.2011, 10:21

clock-img

mala06

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja

ravnokar sem prišla iz ultrazvoka na G. Dr. pravi, da je vse kot mora biti. Pikica je velika 7 mm. Srček je viden.
Jaz sem pa happy, happy :D

user posted image user posted image user posted image za srčeka in da je vse ok!

clock-img

19.12.2011, 12:01

clock-img

ninocka26

pencil-img

393

Čestitke za srčka, se ti kar kamen odvali od srca, ko ga vidiš.user posted image

clock-img

19.12.2011, 13:10

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

redsonja user posted image user posted image user posted image za srčka user posted image

Eko jaz sem prišla s pregleda. Vse je kot mora biti. Za zdaj je videti le g. vrečko, je lepe oblike in velikosti nič ne kaže na ss. prezgodaj je, da bi se plodek videl. G. je rekla, da verjetno krvarim, ker se posteljica gnezdi. Upam, da je res. Čez dva tedna imam pregled, upam, da bo pikica še pri meni in da bom videla srčeka.
Sem zdaj malo bolj pomirjena user posted image

clock-img

19.12.2011, 14:43

clock-img

ninocka26

pencil-img

393

Sanela super novica. Čez dva tedna boš pa sigurno videla srčka. Bodi še naprej optimist! user posted image

Danes je pa prav lep ponedeljek, ko so same dobre novice.

clock-img

19.12.2011, 15:00

clock-img

mala06

pencil-img

678

Ooo še ena lepa novica! user posted image  user posted image  user posted image *sanela* in srečno do konca!!

clock-img

19.12.2011, 19:22

clock-img

Aleda

pencil-img

693

Bravouser posted image RedSonja in Sanela da je vse vredu, držim pesti še za naprejuser posted image

clock-img

19.12.2011, 20:19

clock-img

RedSonja

pencil-img

209

Sanela super sem vesela, da je sve ok user posted image user posted image .

Jaz grem pa jutri v službo. Se bom vsaj zamotila in ne razmišljala samo na ta kako mi je slabo user posted image .

clock-img

20.12.2011, 07:49

clock-img

srečica17

pencil-img

782

Sanela in RedSonja super novički, kar tako naprej , punci!!!!!user posted image user posted image

clock-img

22.12.2011, 09:42

clock-img

mala06

pencil-img

678

Jutro user posted image !

srečica danes je dan D zate in držim pesti, da bo vse ok in veselo cartanje s svojo punčko!

Jaz imam pa NS in komaj čakam, da vidim svojo/ga škratka. Za spol pa ne bom vprašala, ker sva rekla, da naj bo presenečenje.

Punce se vam javim zvečer!

clock-img

22.12.2011, 17:48

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Nosečke, sicer ne vem če sem kdaj pisala na tej temi, ampak 27.03.2011 sem imela ET (ICSI), sedaj pa je že 17 dni odkar sem prvič stisnila k sebi našo pupo.
Pišem vam predvsem zato, da vam zaželim čim lepšo nosečnost (sama sem bila recimo prav vesela jutranje slabosti, ker sem vedela, da je s pikico vse vredu user posted image ), pa četudi bo kdaj hudo, veste, da boste na koncu dobile najlepše darilo.

clock-img

22.12.2011, 20:09

clock-img

mala06

pencil-img

678

taddy user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za pupo. Me še bomo pa morale mal počakat do tega trenutka user posted image
Poročilo iz NS je, da je vse ok user posted image Mal nas je sicer hecal, ker je sedel in g ni mogel zmerit te NS. Škratek se pa tudi ni dal motit in je vstrajal v svojem položaju user posted image Je že zdaj trma user posted image Skupno po eni uri vaginalnega in navadnega UZ je g končno ratalo zmerit svetlino. Je pa to res nepopisen trenutek in občutek, ko vidiš vse okončine in organe user posted image

Kje pa se kaj skrivate, a vse pečete pecivo za praznike?

clock-img

22.12.2011, 20:17

clock-img

ninocka26

pencil-img

393

Mala super za NS, samo, da je vse v redu. user posted image

Srečica ti pa verjetno že crkljaš novo članico. Vse naj naj. user posted image

Punce vesele praznike, jaz grem nazaj pečt.

clock-img

22.12.2011, 21:01

clock-img

RedSonja

pencil-img

209

Mala06 super user posted image user posted image user posted image same lepe novice.

Jaz sicer nisem nič kaj vesela slabosti, ker če bi bla samo jutranja ajde, samo mene matra skozi cel dan, pa še ponoči kdaj :(.
Da ne govorim o zgagi.

Pečenje hehe ... glede na to, da mi vse smrdi ne vem če siupam lotit. Sem želela za darila skuhat marmeladke, pa zgleda ne bo časa.
Kaj pa kaj pečete?

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 22.12.2011 21:02:44 >

clock-img

22.12.2011, 21:23

clock-img

Aleda

pencil-img

693

Čestitke Taddy za deklicouser posted image , naj bo zdrava pa pridno se crkljajteuser posted image
Čestitke Mala za NS, da bo še naprej cela nosečnost fajn potekala.

Moja nosečnost pa tudi vredu poteka že od začetka in upam da bo kar do konca, se mi prav nič ne mudi prej rodit in upam da se tudi user posted image ne bo mudilouser posted image Saj čutim da kar pridno skače v trebuhu zdaj ko še ima dovolj prostora. Nisem pa nikoli imela nobenih slabosti, prav fajn. Zdaj že kar nabavljava in opremljava sobico za user posted image , tega se kar velik nabere. Še dobro da nekaj stvari, predvsem cunjic bom tudi dobila. Me je pa kar groza ko gledam cene, ene stvari so tako drage, npr posteljnina.
Ko ste pisale o pečenju, midve z mamo sva dva dni pekle piškote, jih je ratalo ogromno in takoooo so dobri. Pomoje se bom kar zredilauser posted image

clock-img

23.12.2011, 12:10

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Red sonja tudi moje slabosti so bile celodnevne, ampak sem jih lahko blažila s hrano user posted image  to je bilo edino kar mi je pomagalo. Trajale pa so do 16.tedna.
Mala06 tudi naša je na NS sedela v enem kotu in se je zdravnica ful namantrala da je lahko zmerila svetlino. Ker pa ni in ni mogla videti nosne kosti mi je predlagala še DHT, ki pa je možnost za DS še zmanjšala. Se spomnim, kak sem bila razočarana, ker se ni videlo spola. Nekak sem bila prepričana, da bomo zvedeli. In je še dolgo trajalo, preden je naša gospodična pokazala kaj imamo. Pri sinu se je videlo že v 20.tednu, tu pa smo zvedeli ful pozno.

clock-img

24.12.2011, 17:29

clock-img

mala06

pencil-img

678

ŽELIM VAM VESEL BOŽIČ IN SREČNO V LETU 2012!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem