ciaoO!!!!!
Epiduralno si tudi jaz želim... sicer je pri nas ne dajo tako radi, pa še samo do 15h je na voljo
itak sem lani rojevala od 15h do 18h... v prvo pa je trajalo dlje - 7h do 13:30. Obakrat z umetnimi popadki.. katastrofa, boleče in zoprno, tako da iskreno upam, da mi ne bo treba spet. Baje naravni popadki dosti manj bolijo. Mi nimamo možnosti ultive, zato kar precej razmišljam o tem, da bi "kampirala" zadnje dni pri sestrični v Lj, da bi lahko rodila tam
.. po drugi strani se tolažim, ker je 3.porod, pa ja bi lahko šlo kaj hitreje in z manj bolečinami, a ne? Bi se že spodobilo...
A čuti katera bolečine v hrbtu in mehurju - tako, občasno? Jaz imam baje posteljico zadaj, predvidevam, da zato.. ker v 14.tednu, no skoraj 15. se mi vseeno zdi prezgodaj za take težave.. ??? Pa ponoči slabo spim,neke slabosti čudne imam.. me prav zbujajo. Še dobro, da imam naslednji teden pregled, ker prav komaj čakam..imam en miljon vprašanj za G!
Ja, ta veseli september je pri nas res katastrofa..vsak drug dan kej praznujemo, tako sem se 2 dni zapored basala z dobrotami in pridobila kg, pa jutri imamo spet en r.d., pa v nedeljo spet... uff.. pol bom pa tri dni na postu za pregled, če ne me bo sestra precej okregala.. trenutno sem na 72 (začetna 68,5) .. pa še prav pred kratkim je kazalo 70..jooj...se mi zdi da bom tudi jaz kot
na koncu...
Jaz tudi komaj čakam
... do takrat se tolažim z AS...
inia .. "Na koncu sem pa itak bledla, da sem v gozdu in me napadajo živali in da morem zbežat"
to mi je nekam tako znano... še dobro, da moj ni posnel poroda, ker je pozabil .. ravno včeraj je pravil, da kako je bil boooogi, ker celih 7ur ni nič jedel ne pil! Jooooj, pa kako da je trpel ker sem ga močno stiskala za roko... ufff.. res bogi, ja...
.. se je sedaj v 4 mescih zredil bolj kot jaz! Čisto ista zgodba se ponavalja kot s prvim sinom - noseča jaz, noseč on - sitna jaz, siten on,... ajajaj tej naši moški ... !!
Punce kdaj hodite spat... ??? Meni je že prav nerodno, zaspim pred 5letnim sinom - ob 20h sem fertik, gledam prav na X... ????