IZVIRNO SPOROČILO: inia
Mene so pa danes klicali, da je gin. zbolela in da se mi pregled prestavi. Pa tako sem komaj čakala.
Ajej, smotano je to, ko se že veseliš. Upam, da maš kmalu.
Sanja midve se pa res mogoče srečava, saj sva kar blizu po datumu. da ne bova kje skupaj tam pritiskali
.
Možno ja
Samo meni je pa tale ambulantni porod kar zanimiv, sploh če bo vse tako kot mora biti.
Ja
Potem ko maš otroka že doma, je to čist drugače, se mi zdi. Prvič si ne bi upala, zdaj pa o dojenčkih menda že vse vem
Drugače sem pa jaz tudi prvi rekla, da ne grem nikoli več v Celje rodit, zdaj pa spet rinem tja.
Bomo videli, upam da bo boljše kot prvič. Je pa tudi pri meni se babica večkrat kar zgubila za več časa, ampak jaz sem imela vsaj partnerja zraven. Pa to še mi ni bila ne vem kakšna panika, bolj celoten potek vsega in ignorantski odnos.
To, kar sem opisala, da sem bila sama je bilo prej, na sprejemu, ko moj še ni smel zraven. Potem v porodni je bil ves čas z mano, babice pa nikjer seveda, dokler nisem potiskala.
Ampak najhujše se je tak dogajalo prej, takrat ko bi mojga najbolj rabla, je mogu bit pa zuni
Je rekla, da sej to je itak prvi porod, da bo ziher trajal vsaj 6 ur, da se nikamor ne mudi. Madona! Po uri pa pol popadkov na 1-3 min, ko sem bila odprta 4-5 cm pa še vedno niso vedli a me naj dajo na oddelek al v porodno. No, verjetn bi rodila na oddelku, al pa tam nekje na hodniku, ko bi čakala kam me bojo dal. Pa so me le vtaknal v porodno, pa mojga zram. Končno!