Evo, ena pogrešana se javlja
sanja WOW!!!!!! Kaj takega pa še res nisem pričakovala. Važička
Jaz bi tudi! pa so mi ravno danes v službi rekli, da če jim ne bi povedala, ne bi nikoli vedeli. Pa sem danes v 16. tednu
Sicer 2.
(1. končala s SS), pa baje zadaj nosim, pa malo več me je skupaj... In nekako nanese taki mini buši. Pa sej, ni važno kolk je velik, važno da je moj
sitnoba welcome back. Še ena važička! Jaz bi tudi bla na morju
služba ti ne morem povedati koliko je mene bilo strah. 1 leto v tej firmi, privat sektor, pogodba za določen čas... Pa sem se opogumila, stopila do direktorice in ji povedala. Pa mi je čestitala
Sicer je rekla da je kot delodajalka žalostna, ker me ne bo nekaj časa, kot mama pa je vesela za mene. Kamen iz srca odvalil! Sodelavci pa so me itaq vsi objemali, pa lupčkali, pa cartali, pa vzpodbujali. Res, delam v krasnem kolektivu in imam občutek, kot da vsi z mano (z nama) dihajo. Je super
Tako da kar korajžno, sigurno ti bo vsak čestital, če ne takoj, pa ko mine prvi šok
zobozdravnik ravno včeraj sem bila. Sva delali eno plombo, pa en ostanek zoba sma pulili. Obvezno povej da si noseča, takoj ko vstopiš v ordinacijo. Lokalno ti vseeno lahko da, brez problema (no, jaz brez nje ne vzdržim, tako da sem tudi včeraj pol bila Elvis Presley). Važno je, da ti pogleda kaj imaš kritično, ker so zobeki in ustna votlina lahko pravo leglo bakterij, ki ti lahko ob morebitni okužbi pridejo v kri in (worst case scenario) in tudi do ploda. Tako da punce, brž k šintaru če še niste bile. Tudi za samo brušenje kamna! Tudi tam spodaj so lahko bakterijce...
pregledi UZ v 5. tednu, 9. tednu, 12. tednu 4 dni NS, 13.teden UZ, naslednji pregled 17. teden. Tudi po NS (3 dni razlike) me je G na brzino dal na UZ, da sma srček vidla in toliko. Osnovno. Tako da upam da ga bo to držalo, pa da bom lahko na vsake 4. tedne gledala bobeka. Drugače si jaz ne morem predstavljati moje radovednosti, bo drugače preveč € šlo...
o
ni ne duha ne sluha. Čakam na oring brce
glavoboli so katastrofa. Zjutraj odprem oči, pa me že boli glava
pol pa tečnarim naokoli, nimam nič energije in se mi sploh nič ne da... Komaj čakam da dobim od nekod en energy šus!
oblačila sem pred nosečnostjo za 1 konfekcijo shujšala, pa glede na to, da bo buši OČITNO bolj ko ne mali, bom kr tiste večje hlače uporabljala. Pa sicer sem računala in v službi sem se nekako tako pogovarjala, da če odštejem od PDP 28 dni porodniške, pa dopust za 2011, pa stari dopust, sem z novim letom že doma
Tako da ko bom oring ratsla, bom pa itaq v trenerkah
Punce, držite se, da vas ne odplakne. Lep večer vam želim, cartajte se, razvajajte se!!! en topel