Ojla po dolgem času!!! pri nas je celo posijalo sonce! Upam,da ste vse iz ogroženih območij na varnem! Sploh si ne znam predstavljati, kaj voda lahko naredi.
Skratka jaz sem še kr ok, sem v 17.tednu. Občasno mi je še slabo, boli me pa grozno križ, noge, pa občasno maternica. Takih bolečin pri prvi hčerki ni bilo, ampak me je gin. pomirila, da je to vse čisto normalno. Tudi utrujena sem precej bolj, energije ni od nikoder. Na zadnjem pregledu sem bila pred tednom dni, kjer sva samo na hitro premerili bebico in poslušali srčka. Kaj več pa 18.10., ko bo verjetno morfologija.
Berem vas redno, in tudi mene zelo presunejo kakšne žalostne zgodbe iz morfologije. Prvič se sploh nisem obremenjevala s tem. Morfologijo sem jemala kot en UZ, da si dojenčka malo bolj natančno ogledava, premeriva, določiva spol. No,zdaj,ko pa berem, kaj vse odkrijejo itd., me je prav strah teh UZ.
gamet, tudi jaz sem v prejšnji nosečnosti delala DHT in na izvid čakala kake tri tedne. Groza!!! Sem pa bila kar s dr. Pelkičevo na vezi in na koncu mi je tudi ona kar preko maila sporočila rezultat. No, tokrat smo tudi mi ugotavljali spol, vendar je bila bolj prepričana,da je
, čeprav, tako kot je dejala tebi, bi lahko bil tisti lulček, ki smo ga ogledovali, klitoris. Moj mož je sicer malo debelo gledal
, češ, to bi bil klitoris. No ja, bomo videli. Si pa je v računalnik zapisala, da nam je napovedala fantka in da naj marca javimo, kaj imamo. Nekam fejst je bila prepričana okoli spola, se spomnim, da pri prvi ni želela nič komentirat. Mi bomo veseli obojega, samo da bo vse ok...
Tanjuši, Akilene... vse dobro jutri na AC.
Aja, nič še ne čutim tistih čudežnih mehurčkov, čeprav sem drugorodka, pa tudi trebuh je bolj mali, čeprav imam lego posteljice spodaj in spredaj. Prvič sem jih začutila nekje v 16.tednu. Čakam....
Kile pa seveda gredo pridno gor.
Tako,zdaj sem se pa razpisala. Vsem lep preostanek nedelje.