IZVIRNO SPOROČILO: slama
naja
za dobro počutje
Hvala

... Sej, ko gre ven, sem po pol ure dobra

...
IZVIRNO SPOROČILO: slama
sitnoba jaz se držim pravila zmernih količin. Itak pa vsaki paše nekaj drugega. Jaz en dan ne morem brez banan, pol bi 3 dni kislo zelje jedla, pa kisle kumare, ... tko da poslušaj telo.
Glede čajev samo za čaj iz malinovih listov vem, da ga ni priporočljivo pit do 35. tedna, ker pospešuje odpiranje, za ostale čaje pa ne vem.
Tole s čaji sem jest tud tkole slišala... Drgač pa tko... K sem Pušenjaka vprašala, je rekel, da če sem cel življenje jedla solato z vrta in če bi pa zdej toxo fasala, mam pa res smolo. Torej, na kratko po njegovem, ne kompliciraj. Moj G se mi pa zdi, da je precej omejen, rajši manj kot preveč...
No in včeraj tast in tašča prideta s frišnimi jetri dam, če bomo dones jetrca na čbulci jedl, pa pravim jaz, da bi jih, pa ne upam, ker na netu piše, da niso priporočljiva. Je rekla, poglej svojega desca, z njim sem pojedla vse kar so mi dali in še več, pa vse kar sem še zraven našla, pa je zdrav in še fejst povrh. Kaj mu fali? Je rekla, da ji je na koncu dohtar rekel, naj začne jesti makaronove luknice

... Torej pri meni danes za kosilo jetrca na čbulci

....
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa
Sem spraševala ja, lahko se dobimo po morfologiji, itak. Meni je kar slabo, ko berem tele poste na internetu in pomislim, kaj se lahko še zgodi. Začela sem celo tolk paničarit, da opazujem, da mi trebušček ne raste
jojjjjjj groza...... kdaj se je vam poznalo v 1.nosečnosti? Meni se zjutraj namreč nič ne pozna, šele potem, ko kaj pojem, pa še to skoraj nič.
Ja no, rajši takrat... Mislim, da bomo takrat vse bolj mirne, bolj pripravljene na šoping

...
Kar se trebuha tiče, mam jaz isto kot ti... Lih kar sem bla pr šivilji, k sem ji prejšnji teden nesla ene hlače za predelat, pa je rekla, da jest pa ne rabim še teh hlač. In sem šla na probo in mi jih je ful zategnila, pa kr ene gumbke dala, kao da si reguliram, sem pa hlače gor dala, so mi ble pa genau, še neki časa, pol pa fertik z nošenjem

....
Uglavnem, sej k se bomo doble, bomo že fejst okrogle, edin sanja nas bo podirala z unim trebuhom

(ne se hudit sanja, mal te hecam

)...