ciao punce... sem šla zvečer k dežurnemu v bolnico, ker je bila spet sveža kri .. najprej me je tako grdo sprejel, da mi je bilo žal, da sem sploh šla, čakala sem ga skoraj eno uro, pa sploh me niso vprašali ne koliko krvavim, ne koliko sem noseča, nič... Pri pregledu je bil zelo grob, me je spraševal vse drugo samo o krvavitvi ne.. zakaj nisem šla k svoji G, katera je to G, ki je 1 mesec na dopustu, in take.. pol sploh ni znal priklopit UZ, ni ga znal uporabljat (baje je nov stroj
) in mu je sestra pomagala, pol je en kup cajta iskal tipke kako povečat sliko in mi reče: "utripa ni videt, ne vidim ga... "(kar tako..) potem: "a ja je, je nekaj .. utripi SO.."sem vprašala: kako utripi SO? koliko pa jih je?? a ni 1??(sem mislila na otroka), pa mi v takem tonu reče: ja približno 170 jih je v minuti! pol mi reče: nič se ni spremenilo od petka( kar je napisal prejšnji zdravnik), grozeči splav, kaj želite ležat tukaj ali doma?? pa sem rekla da grem raje domov... tako bedno sem se počutila, sestra me je samo božala po roki in me sočutno gledala, ko češ nisi ti kriva, je on malo čuden... tako da mi je bilo malo lažje. Pa za hormone je rekel, da pri nas jih ni in mi ne more dat recepta, da jih pa probam dobit v tujini (Ita,Avs)... sem vprašala kako to, da jih ni, da ni kaj narobe z njimi če jih pri nas ni? Najlažje je it kupit, ma da ne bo potem kaj narobe.. je rekel :pač ni jih, jih tu ne prodajajo! Proti splavu pa itak ne obstaja nobeno zdravilo.. Takrat sem utihnila, nisem hotela nič več spraševat, sem čakala da napiše izvid - se mu ga ni dalo 2x pisat in je na prejšnjega samo dopisal par stavkov.. ma groza od pregleda res, žal mi je da sem sploh šla... preden sem šla, še vprašam sestro kaj za počitek misli strogo ležanje, glede na to, da imam 4letnika doma, moram kaj skuhat, lih ležat 24/24 ne morem... pa reče on: horizontala gospa, samo v horizontalo... če ne boste ležala doma, boste pa itak prišla sem ležat!
Ok, je kar je...zdaj sem v horizontali, sem si prenosnika priključila ob posteljo in fantje se bodo že kako znašli... jaz sem se lotila študija, da ne mislim na to zadevo več in se bom probala čim bolj sprostit in zamotit s knjigami. Upam, da bo zaleglo.. sej drugo mi ne preostane... mož bo danes skočil pogledat v Ita če imajo te tablete in če ne.. bom pač brez. Kar bo pa bo. Jaz vseeno mislim, da ne bo nič hudega, hujše zadeve sem dala skozi ... hvala vam za spodbudo in vse pikapolonice... !!! držte se !!!