No, evo še mene. Stara sem 28 let, sem iz Ljubljane, PDP imam 21.3. Prvi pregled sem imela danes, za NS sem naročena pa 2.9. Prvič noseča.
Sem v petem tednu, ampak še nisem zares dojela, kaj se dogaja. S fantom sva se odločila, da bova nehala pazit, ker sem imela jaz par težav in smo vsi mislili, da bo ful časa trajalo, preden se kaj zgodi. V bistvu še nisva čisto takoj planirala, ampak so bili zdravniki že čist panični
V pondeljek mi je že malo zamujala, malo mi je bilo slabo in ker je fant za dva tedna odhajal, sem šla po test, da ne bom slučajno brez njega tuhtala kaj se dogaja. In takoj
! Sva šla kar skupaj po še enega v lekarno takoj, pa se je v par sekundah obarval :) Vem, da mam ful srečo, ker sem v bolnici spoznala ful punc, ki so se leta in leta matrale in sem mislila, da me čaka podobna usoda.
Ker je bilo tako na hitro sva se zmenila, da ne bova nikomur povedala, dokler se on ne vrne. Zdaj se mi pa meša, ker se ne morem z nikomer pogovarjat o edini stvari, ki se mi skos podi po glavi! Tko da se zdaj pogovarjam z vami ;) Zaenkrat mi je na srečo samo malo slabo, prsi so tudi občutljive, ampak nič hujšega. Je pa res, da sem ves čas na wc-ju...
Vsak dan nas je več