Oj! Danes je ta pravi dan za poležavanje, kar jaz že cel dan počnem. Hčerka je pri tašči do popoldneva, jaz in mož pa počivava.
sem skoz utrujena...lahko spim po 12 ur,če bi se dalo. Sploh nevem kaj mi je. Zdaj moram malo zaštartat, dati nekaj prat in par stvari zlikat... sicer bo ta teden kriza z oblačili. Ta teden sem jemala svečke Canesten in mislim,da je res malo boljše s tem vnetjem. Sem bila še v laboratoriju in dala urin, vendar tam ni nič pokazalo. Torej gre zopet za kake gljivice. Škoda,da me moja gin.ni hotela pregledati, da bi hkrati preverila,kakko je z MV. Pred leti mi je predpisovala Gynodaktarin, vendar ne vem, če se tudi to dobi brez recepta. Te svečke so mi takrat res pomagale.
No, naš mali je pa kar korajžen. Sploh takrat,ko bolj poležavam. Zanimivo, skoraj vsak večer ob devetih se ful razživi. Čez dan v času gibanja pa ga niti ne čutim kaj posebnega. Brce čutim bolj nizko dosti pod popkom. Mislim,da res leži bolj nizko. Imam občasno čudne občutke v trebuhu, kot da mi nekaj tišči ven. Ali je to otrdevanje? Pa tudi pri ležanju na boku mi včasih postane tako čuden občutek, kot da bi me nekaj spreletelo preko trebuha, nevem, občutka ne znam opisati.
Neprijetno , ampak ne boleče.
No glede nakupov- vidim,da ste pridne z nakupi. Mi bomo imeli kar vso opremo od hčerke izpred treh let. Nekaj malenkosti bo sicer treba še nabaviti, pa tudi oblačila. Namreč takrat sem vse kupovala roza, vijolično... skratka punčkasto. Nič nevtralnega. Še danes ji kupujem majice,puloverje ali pa kak dodatek v vijolični, roza... Tudi sama si vedno izbere v teh barvah. Vendar za tamalega začnem z nakupi po novem letu...
Čestitke vsem novopečenim ženam, ter vsem,ki ste imele uspešne preglede v tem tednu...