IZVIRNO SPOROČILO: lananai
IZVIRNO SPOROČILO: naja17
Na NS se pa kar naroči, sej te oni nič ne vprašajo po tednih in podatkih tvojega G, ampak samo po datumu zadnje menstre.
Vprašajo ne, ampak prejšnjič sem jim povedala, da je plod manjši za več kot 1 teden in so to upoštevali. Ker za NS je važno, da ne prideš prezgodaj, prepozno pa tud ne.
Res je. Jaz sem klicala k dr. Strahovi in ji rekla, da moja G sumi, da je plod za en teden manjši in da mi bo točen PDP dala šele na naslednjem pregledu ( v 11. tednu

). In mi je tam rekla, da je to seveda lahko prepozno za nuhalno, ker imajo gužvo in me je kar naročila, in rekla, da po pregedu me pa lahko prenaroči, če bodo večja odstopanja. Tako da mene je naročila 1.9., kar bo pri meni 13t1d po M, če je pa manjši za en teden pa 12t1d oz. kolikor pač bo, kar v vsakem primeru ustreza. (NS je lahko med 11-13 6/7 t)
Bom pa po pregledu vseeno poklicala, da mi pove, če je ok, ker je rekla, da ima najraje, če te ujame nekje v 12 ali 13t.
Tako da tebi isto svetujem. Rezerviraj si termin. Potem te bodo verjetno tudi lažje kam drugam stlačili, če bodo odstopanja
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 28.7.2010 13:04:56 >