Pozdravljene!
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8
vozički - bo trikolesnik, mora pa met bremzo zgoraj na ročaju. torej peg perego gt3, al pa jane slalom ali pa quinny xl se mi zdi...
Chicco s3 ima tudi bremzo. Mi ga imamo. Je pa to vsekakor fajn zadeva, zame nujna

Jaz sem še maja rolala z vozičkom, mali pa tudi uživa

Zdaj pa ne upam več, da me ne bi kje razmetalo

Mogoče bom vseeno šla, po kolesarski stezi
slabosti... men se tud zdi, da pojenjajo. Ne vem sicer a zaradi cocacole, ali same od sebe
spanje... jaz slabo spim, zato ker mi je ponoči najbolj slabo. in posledično se potem zaradi slabosti zbujam. pa lulat me vsakič tišči seveda. na trebuhu ne morem spat, ker mi je potem še bolj slabo.
folna... Jaz sem jo prvič jemala celo nosečnost. In tudi zdaj jo bom. Meni je G rekla, da nič ne škodi - enako kot tebi. Ampak nisem jemala zgolj folne (tifol), ampak vitamine s folno. Škodijo ziher ne vitamini, zakaj bi? Na koncu se še posebno priporoča omega 3 za razvoj možgančkov.
pregledi... jaz hodim sama na preglede, tudi prvič sem. Na NS pa gre in je šel seveda zraven.
Ga pa imam v sredo, že komaj čakam... upam, da mi zdaj točno pove, a je res manjši ali ustreza M in določi PDP, da se bom potem bolj fiksno za NS lahko zmenila.
Krči/širjenje maternice... Ja, tudi jaz čutim. Pravijo, da v drugo še bolj in mislim, da bo kar držalo.