hej punce - ste pa spremenile ta forum v kuharskega
. Sem bila sita za počit, zdaj ko sem prebrala te vaše poste, se mi pa sladkega lušta.... pa mi drugače sploh ne sede
?
Upam, da ne boste nadaljevale z recepti, ker bomo pol po moje vse en mal pretežke na koncu
.
Ja, to pecivo z jabolčno čežano jaz poznam, z bananami pa ne. Je res ful dobro in enostavno za nardit!
toksoplazmoza jaz v življenju nisem imela muca, pač pa skoz kužke - in evo, sem očitno prebolela tokso
. Fino je, če si jo že prebolel, ker pol ni nevarnosti, ima tudi dete po tebi že protitelesa. Če pa še niste, je pa res bolje ful pazit.
testi iz prejšnje nosečnosti.. ja sem jaz tud opazila, da mi je nekaj testov (kri, toksa,..) kr prpopala iz prejšnje materinske knige v to, pa me niti ne moti - ne maram preveč pikanja
.
prisotnost partnerja pri pregledih... pri meni g dovoli, samo je bil moj le na NS in morfologiji. Zdaj na prvega sem ful oklevala kaj naj nardim, pa je bilo na srečo tako hitro vse skupaj, da nisem uspela niti rečt da bi bil zraven in sem tud takoj zvedela, da je vse ok - hvalabogu. Hotela sem, da je zraven, ker me je bilo tako strah, da kaj ni ok....
NS zakaj se meni zdi, da je meni tud ns delal vaginalno? A ste imele vse ns z UZ prek trebuha?