ciao punceee!!! sem se sinoči vrnila domov po dooolgem cajtu... mislim da sem se bolj utrudila na dopustu kot spočila, no.. bilo je tudi nekaj težavic vmes (slabosti, diareja, prehlad,...) ampak nič hujšega. hvala bogu so se krvavitve takrat popolnoma prenehale in verjetno je dosti pripomoglo to, da sem bila sproščena, sem dosti počivala, se zdravo prehranjevala..da sem zdaj kot nova! trenutno sem 10 tednov in 4 dni noseča... trebušček se niti ne pozna preveč, nisem več napihnjena... tudi kg so isti. Spim bolj slabo, večkrat na WC, prsi bolijo kot bi imele 10 kg vsaka ko se prekladam z enga boka na drugega.. zanimivo pa je, da mi paše spat na hrbtu - to v prvih 2 nosečnostih nisem nikoli mogla...
V ponedeljek me pa čaka težka preizkušnja - biopsija h.resic ...
.. ene pravijo, da sploh ni tako hudo, da ne boli, spet druge, da je grozno boleče... mah... me je kar malo strah, ampak sem se odločila, da ne bom mislila o tem, temveč se bom zamotila z zanimivimi dejavnostmi, ki jih ta 2 tedna nisem mogla izvajati na dopustu... izogibam se tudi računalnika in tv, pozitivno razmišljam in ne dovolim, da mi utrujajo s kakšnimi slabimi novicami... 2 tedna sem od sorodnika poslušala vice, ki jih je stresal vsakih par minut, ma ne morem verjet da imajo ljudje tak spomin! jaz si komaj 1 ali 2 zapomnem!!
presmejala sem se res kot že dolgo ne!!
Žal mi je 2.2. !!!!!!!!!!! Mislim nate.... upam, da se še kaj oglasiš tudi na našem forumu pa nam sporočiš veselo novičko ko bo! Držim pesti!!
Tudi za ostale, ki imate težavice - samo pozitivno mislite!
Mi je ravno na dopustu ena nemka razlagala, da je tudi ona prekinila nosečnost v 5.mesecu zaradi hude deformacije otroka - ugotovili so, da je možno, da zdravega otroka popolnoma deformira STRES... pride do neke reakcije kolikor sem jo razumela, telo zakisa in ta plod dobesedno uniči...
Bodte fajn, ko mi bo ratalo prebrat vse se še enkrat oglasim...ciaooo