Hvala za odgovore! Potem ne bomo nic komplicirali z isofixom. To nakupovanje se mi zdi se tako dalec, pa skoraj vse bova morala novo kupit, ker nimava od kje dobit. Sva se pa zmenila, da ne bova vse v enem susu, ker bi bil to res ogromen strosek, tako da bova zacela nekje na polovici, pa bova malo po malo kupovala. Za vozicek sem tud razmisljala, da bi rabljenega kupila za zacetek samo s kosaro, so mi blazno vsec tisti na starinski nacin z velikimi kolesi. Mojmu je pa to ful grdo. Sva cist kontra za vse.
Mah, ti pregledi so skoraj vsi placljivi. Ze pri splosnem zdravniku moras svasta placat. Sistem zdravstva mi res ni vsec. Placat moras UZ, razen prvega, kjer ti potrdi nosecnost. Pa tudi v porodnisnici moras vsesorte doplacat. Epiduralna je tolk draga, da sem ze kr opustila misel na to in bomo kr naravno rodili.
Moj moz je American, iz Albanya, se je pa preselil prav v New York zaradi sluzbe. Jaz sem prisla sem pred petimi leti, ko sva se porocila sem dobila zeleno karto. Ce se ne bi, bi imela sto in eno komplikacijo s papirji. Se pet let pa lahko zaprosim za drzavljanstvo, bo vse ful lazje. V glavnem, mesto je fajn, ima en kup slabih strani in cel kup dobrih. Zame je prva nakupovanje.
Na zacetku mi je bilo zoprno, nikjer ni bilo zelenja, se ti zdi vse cudno. Pa ljudje so cist drugacni, imajo totalno drugacne navade. Nisem pa dozivela tistega kulturnega soka, ker sem bila prej ze veckrat pri njemu po tri mesece s turisticno vizo, tko da je blo mal lazje.
Slama, pa ves, da bodo res kar borovnicevi muffini!
Sem se spomnila, da imam se zmrznjene borovnice. Samo ne vem, ce bojo tolk fini, ker niso sveze.