Dobro jutro! Pri nas je ura 7 zjutraj, pa je zunaj ze 24 stopinj. Ta vrocina me cist zdela, da zvecer padem v posteljo, spim pa bolj slabo. Na wc ne hodim ze kak teden vec, ampak se samo premetavam po postelji.
Danes imava z mojim 5. obletnico poroke
, sem mu poslala tak lep mms z rozico, on pa meni nazaj, da ga muci zaprtost.
Romantika na visku.
Nocturama, moj je isti, predvsem zato, ker sva otrocka ze dolgo cakala in se je 2x ponesrecilo. Zdaj je bolj previden, pa tudi ne upa si pricakovati prevec. Je pa zacel z vsem pretiravat. Najprej je hotel hisko, potem je zacel sanjarit, da bo kupil velik avto, ki ga niti ne potrebujeva, pa se stroski bi bili ogromni za parkirisce. Ampak se bo ze spravil skupaj, ce ne prej, pa v porodni sobi, tako kot je ena napisala.
Popoldne greva podpisat pogodbo za stanovanje, lastnik tega stanovanja naju mece ven ze cez dva tedna, ne vem, kako bova sfolgala selitev tako hitro. Saj nimava veliko krame, ker je to stanovanje majhno, pa vseeno.
Vceraj sem na posto oddala telegram za starse, v katerem je lepa vizitka, noter sva prilepila sliko trebuscka in napisala, da bosta prvic "nonota". Je kar lepo izpadlo, se mi zdi, da bo fajn presenecenje.
Malo sem ze razmisljala tudi o porodniski, pripada mi samo 3 mesece, moz bo izkoristil 3 tedne ocetovskega dopusta, potem pa nimam pojma, kaj bi. Mislim, da me bo 3-mesecni dojencek se rabil ob sebi, ampak sluzbe tudi nocem izgubiti.
Sibam na zajtrk in potem v sluzbo, lepo bodite!