ciaooo pupe... mamma mia ste pridne...
Čestitam vsem za nuhalno in preglede... lepo je brat dobre novice!
Kar zadeva špikanje, sem se tudi jaz malo ustrašila...me je malo bolel desni jajčnik in potem tak krč v sredini, sem mislila, adijo, zdaj je konc... pa je samo otrdelo in popustilo čez minutko... panika! To se mi še ni zgodilo v tako zgodnji nosečnosti... spomnem se, da nekje v 7.,8. mesecu otrdi trebušček...mah... res je odvisno od nosečnosti do nosečnosti izgleda...
Jaz sem zadnje čase tudi takoooo nerodna, da me je na momente prav sram - še posebej če je na obisku nekdo, ki še ne ve .. vse polijem, juho sem en dan nalila z zajemalko pol not v krožnik, pol ven po mizi. ..
spotikam se itak skozi, kar zna bit nevarno ...
Včeraj sem imela 2.pregled in je kazalo vse ok... kri in voda super, otrok raste normalno...ustreza 11.t in 3 dni...
Sem prosila G da me da na UZ, če bi slučajno lahko vidla spol... zaradi te genetske napake, če bi bila punčka je lahko tudi vse ok in mi ne bi bilo treba it v ponedeljek na biopsijo hor.r. pa pravi da ni šans tako zgodaj ugotoviti spola oz je loterija.. a nisem ravno tu nekje prebrala, da se da na podlagi nekih črtic, ki bi bili kao zametki spolovila ugotoviti natančno spol, še preden se organi dejansko razvijejo??? A ve katera kaj več o tem? Če ne bom spet prebrskala, ker se spomnem, da je nekdo razlagal, da so tako točno napovedali spol in kako je ta G razlagal študentom kam mora bit črtica obrnjena za punčko in kam za fantka...
Moje slabosti so mimo že dober teden mi ni nič slabo, jem normalno kot pred
in se nasploh dobro počutim, pritisk je ok, kg tudi (sem šla gor 1,5kg - ok imam viška ene 5-6 kg od prejšnje nosečnosti...
od idealne sem pa itak predaleč , da bi računala... morda pa nekoč pridem na svoje..) Mi pa bolj kot coca cola paše fanta.... ma se je izogibam na km ker če ne bi lahko spila cel liter na enkrat se mi zdi
...mehurčki njamiii.. popoldansko caffe sem opustila, mi ne gre... pa še nekaj se moram pohvalit, mi je ratalo prepričat moža, da neha kadit!! Danes je točno 2 tedna kar je nehal in se ukvarjam več z njim kot s sabo...res pa je, da se je že zredil za 5kg... malo zaradi dopusta, malo ker je nehal kadit in več poje, ... ma sem vesela res! Upam, da mu rata...
5ra8: tisti modrček mi je super!! jaz bi rabila nekaj takega!
hvala za link.
Imam nov datum za pregled in sicer 15.9., seveda pod pogojem, da bo vse ok ta ponedeljek na biopsiji.. je bila G tako prijazna..me je ful spodbujala in tolažila, da je ona sigurna da bo vse ok in da sploh ne mislim, da bi šlo kaj narobe, ker tisti 1%, ki splavi, je itak ponavadi nekaj narobe z
, da bom pa jaz sigurno dobro opravila.. mi je dala sestra za poslušat
in sta se obe tako sladko nasmehnili, da kako lepo bije in kako uživa ta dojenček pri meni in take... jaz pa mrtva hladna - se sploh ne upam veselit, ker ne vem kako se bo izteklo... lansko leto je bilo do 5.mesca tudi vse super in oh in sploh, pol pa šok... in prekinitev v 23.tednu..
zato bom poslušala nasvet moje G v Lj, ki je rekla, naj se ne navežem preveč do rezultatov BH, potem pa če bo vse ok bom itak imela en kup cajta se veselit in uživat v nosečnosti... se mi zdi bolj realna varjanta...
Ok, bodte fajn in pridno polnite strani ker vas je tak užitek brat... pa srečno še vsem, ki vas čakajo pregledi in NS!!!!!
ciaoo