Hello!
Danes sem povedala sefici in njenemu sefu, da sem noseca. Sta bila kar vesela, sploh sefica, ker ve, koliko problemov sva imela s tem. Potem je vprasala, ce bom kaj na bolniski, pa sem rekla, da se bomo zmenili, ampak da zdaj se ni potrebe po tem. Ni bil tak bav bav kot sem mislila, da bo..
Meni tudi zizike rastejo, mojmu je to ful vsec, meni pa ne, ker me bolijo, ce se sam naslonim. Sem si kupila en dokaj poceni modrcek za dojenje od Mothercare, vec jih bom pa dokupila bolj proti koncu.
Strij se pa tudi jaz bojim, sploh zaradi genov. Moja mama jih je po porodu fasala na riti, stegnih, rokah, edino po trebuhu nic.
Zaenkrat jih se nimam, se pa mazem ze na splosno vsak dan, ker imam suho kozo pa nekaj malega problemov z alergijami.
Katera je ze pisala, da je z angel sound ze nasla utrip? Jaz bi tudi probala, pa ne vem, katero je tisto mesto, kjer bi bilo ze slisat. Se bom zvecer doma malo igrala. Je se dolga do pregleda, ko bom slisala srcek.
A se tudi vam tu na desni strani, kjer so bannerji prikazuje en vozicek in neko nagradno zrebanje? Tale vozicek se mi dopade, pa ne vem, kateri je. Ve mogoce katera?
slama, hvala za nasvet o ploscicah. Sva izbrala temno sive za wc, ker pasejo k omaricam, ki so ze noter. Za kopalnico pa sva izbrala umazano bele in spet skoraj crne za po tleh. So nama vse izrisali in ni izpadlo slabo, bomo videli cez 14 dni, kako bo v resnici.
Ko sem zadnjic firbcala po h&m, sem se zaljubila v eno cvetlicno poletno nosecnisko oblekico, pa ne vem, ce se jo splaca kupit za teh par tednov vrocine. Sem razmisljala, da bi potem, ko se ne bo mraz, lahko spodaj nosila pajkice, cez pa jopico. Kaj mislite?
Ko pridem danes iz sluzbe, me caka ogromno dela! Treba se bo lotit pakiranja in pospravljanja. Imam obcutek, da se bom znebila velike kolicine krame in cunj.