IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
A je še katera ful občutljiva na razne vonjave?
Men vseeeee smrdi!
Uh, meni je vse smrdelo od 5. do nekje 11. tedna nosečnosti, ampak res vse živo - kavč, fotelji, hrana, v stanovanje sem vohala bencin s ceste, cigaretni dim navohala na 15 metrov, da sploh ne omenjam wc-ja... Pucala sem kot zmešana, nakar so mi še čistila začela ubupno smrdet in sem se počasi navadila dihat na usta, kot da sem prehlajena in pač nič ne voham. Zadnja dva tedna pa mi hvalabogu ne smrdi več, mogoče tupatam (verjetno, ko ZARES smrdi

).
Danes sem drugače imela nuhalno pri dr. Pelkič v MB (za Lun1co - plačala 60€, brez dvd-ja), otroček je normalen, malce večji za svojo starost - kar se mi zdi boljše, kot če bi bil manjši, tveganje je minimalno, vse super! Vidljivost je bila sicer malce slabša, ker sem imela vetrove

, doktorca nič ni komentirala, ampak sem potem prebrala na izvidu.
Z 80% verjetnostjo nama je napovedala punčko, kar se meni zdi ful visoka verjetnost, njej pa ne ravno. Glavno da je/bo zdravo dete.