IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
Jaz sem za kako kavo v petek??? Mogoče še katera???
Kje bi se dobile in kdaj točno? Mogoče prideva.
aglaia...jst bi tud imela otroka, ki bi 11ur v kosu spal.

Sem glih včeraj razmišljala, kdaj sem nazadnje spala več kot 8 ur v kosu. To je bilo v noči iz 16. na 17. julij. Potem sem imela 2 noči kr dobre popadke, potem je pa že Nika prišla na svet.
No...ne smem preveč jamrat, ker ponoči kar dobro spi za komaj 2-mesečno dojenčico.
marjanaj...v deževnem vremenu zgleda vsi otročki bolj spijo. Meni je Nika že včeraj skoraj cel dan prespala, danes je zgodba ista. Sem šla dopoldan že v Leclerc v šoping, Niko je pa moj oči pazil. Če povem po pravici, sta oba spala.

Najprej sta šla na sprehod, pa ju je na pol poti dež ujel. Še dobr, da je vzel s sabo dežno prevleko za voziček in je vsaj Nika ostala suha.
Pri nas je tud naročje zakon. Moje roke bodo pa kmal kot da hodim na bodybuilding.

Še dobr, da vsaj zadnje 2 dni hitro zaspi in je potem na ležalniku. Al pa jo kr tam mal zagugam in zaspi.
Tole vas hočem že dlje časa vprašat: Ali vaši otroci spijo v isti sobi kot vi? Midva sva razmišljala, da bi dala Niko v svojo sobico, ko se preseliva, ker imam občutek, da en drugega zbujamo ponoči.
Aja...v soboto gremo verjetno v Ikeo. Če katera rabi kakšno malenkost, naj mi javi. Šli bomo v Graz. Upam, da se bo Nika lepo obnašala in da ne bomo z vozičkom vsega razbili.