IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
amazonka...ti si bila v Ikei s Tomažem, ko je bil majhen. Si šla z vozičkom po štacuni? Mi gremo v soboto v Graz, pa me zanima, kako se voziček obnese v štacuni.
Ojoj, veš ampak meni je bilo grozno. Ker sem morala 700 kil robe zlagat v avto, ta starejša je pa tamalga ujčkala. Aja, imeli smo Tomažka v štorklji in mi je bilo super, saj je itak večinoma spal - v tistem obdobju je želel spati samo na svoji mamici in je voziček avtomatsko odpadel.
Z vozičkom pa pomoje ne moreš do čisto vseh regalčkov ipd, ker so ponekod gondole (to so une prostostoječe košare) res na tesno skupaj postavljene.
Je pa zakon, imaš previjalnico, na info na vhodu dobiš - pazi zastonj ikejine plenice (jaz sem imela itak svoje), WC-ji so super.... tudi jedli smo tam in dojila sem 2x.
No, vidim da sem čist zabluzila, skratka z vozičkom ni panike, saj so tudi povsod dvigala, ampak si pa res manj okreten. Nekatere mamice sem videla, da so imele tamale v avtosedežkih in na ikeinih vozičkih gor. Skratka, kar je tebi bolj komot.