writing-img

RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del

clock-img

22.07.2010, 22:21

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

povejte, kdaj se dobite na Zbiljah, morda, če nama bo čas dopuščal, prideva zraven user posted image

...mogoče pa res user posted image  "rata" še nam..

.....in prišla je Živa....

clock-img

22.07.2010, 22:24

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Reby - jap, mogoče bi se pa dalo zmeniti.user posted image  Javim. Čudna P, kaj.user posted image

bibon - a ti bi rada spoznala naše mlado meso???user posted image  Mogoče ti pa ustrežemo.user posted image  Ti pošljem sporočilo na FB.

ajsi - pikepoke za M.

seren* - smrkk...., welcome back!

lučka - upam, da je N ok? Uživajte na morju.

sonček - naša ima tudi pikice po zatilju.

Pozdravček ostalim.....

Pa smo 4!!!

clock-img

22.07.2010, 23:11

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Semper, recept?

Jaz bi ga tut mela, sej zato sem vprašala user posted image

Zdej pa ne vem kaj imata v mislih: bučke, mezgo ali vegeto user posted image

Danes kuham polpete iz čičerike, pečen krompirček z bučami pa tatarsko omako.

Njami. A tatarsko nardiš sama? Mmm, jaz bi pa jedla pohan sir s tatarsko.

Jaz bi tudi pohan sir ... njami. Ga res že dolgo nisem jedla. Paniranje je meni eno tako pacanje user posted image  Drugače pa tatarsko jaz tudi kdaj sama naredim. Je ful dobra, taka domača.

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

semper* ta novi Radler ruuuleeeessss. Ga pravkar srkam user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi user posted image

Zaspana sem. Ful. Bom šla počasi kar spat. Naš mali ma spet ene fore, da se ponoči ful zbuja. Pol ga pa kar naprej na joško dajem, v upanje, da bo uspavalo user posted image  Pa ne rata vedno user posted image  In zdej mu že kar nekaj noči plenička čist premoči, da ga moram ob 4 zjutraj še previjati user posted image  No, včeraj sem ga morala že malo čez 2 user posted image

Ah, na morje pa še nismo šli. Reby, a ste vi kampirali? Me zanima kako se kaj obnese ... Mi smo se odločili, da bomo šli tudi kar v kamp. Midva sva itak že skoz hodila, samo zdaj s tamalim nimam pojma kako bo šlo user posted image  Pa še šotor morava nabavit ...

Luštn bodte user posted image

clock-img

22.07.2010, 23:13

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

user posted image  Joj, kako sem pa zdaj tole napisala ...

clock-img

22.07.2010, 23:34

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper* - že vse spakirano??? Jaz imam tako mal več kot pol.user posted image

Mah, nič spakirano user posted image  Saj vidiš, odhod preložen user posted image

Drugače pa sploh ne vem, kako bo meni tole pakiranje laufalo ... saj sploh ne vem, kaj vse je treba vzet user posted image   Najboljš bi bilo kar doma ostat, al pa celo kuhinjo pa še previjalno s sabo vzet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 06:56

clock-img

Reby

pencil-img

3844

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper* - že vse spakirano??? Jaz imam tako mal več kot pol.user posted image

Mah, nič spakirano user posted image  Saj vidiš, odhod preložen user posted image

Drugače pa sploh ne vem, kako bo meni tole pakiranje laufalo ... saj sploh ne vem, kaj vse je treba vzet user posted image   Najboljš bi bilo kar doma ostat, al pa celo kuhinjo pa še previjalno s sabo vzet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Semper, nč komplicirat. Res je, da smo mi bli v mobilni hiški, ki ima svoj komfort (kuhinja, kopalnica, wc), drgač pa ti povem, da je na Hrvaškem hrana ceneje kot pri nas in smo hodili vsak dan na kosilo. Mali itak že vse je (enkrat piščanček, drugič ribice - te smo največkrat jedli, pizza itd.). Za oblečt sem vzela za vse 3 en kovček, pa še od teh oblek več kot pol nismo rabili. Mali je bil itak skoz samo v plenički, zvečer kakšen bodi ali majčka, odvisno od vremena. Je pa res, da smo bli mi tisti teden, ko je bilo ful vroče.

Mela bi lepo prosim recept za vegeto user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:02

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Dobro jutro.

Majo pa zgled zdaj kar vsi otroci pikice po zatilju od te vročine.

Neža je super, upam da ne hvalim prehitro.

Spakirano....mi še nič.....samo na spisku....user posted image  ......ne vem kaj vzet za kampirat. Jah, mal bodijev dolg, kratek rokav, majčke, hlače,.....pa saj bo itak al v plenički al pa nagica. No, kaj toplega za vsak slučaj moram vzet, pa rečmo da ne bomo rabili.
Semper* o previjalni pa lahko samo sanjam. user posted image
Za jest mamo tam 3 obroke (to je namreč privat kemp, kjer so 4 izmene, v šotorih so postelje, jogiji,...imamo 3 obroke, svoj šank s cenami kot v trgovini (ker je pač to pod okriljem ŠD),....športna igrišča, isti folk tko da varušk bo dost user posted image . Edino za hrano bo mal problem pri Neži, ker sem mislila, da semo se že rešil alergije na jajca, pa nam ni uspelo. Bomo že improvizirali. user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:36

clock-img

biba007

pencil-img

1124

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

povejte, kdaj se dobite na Zbiljah, morda, če nama bo čas dopuščal, prideva zraven user posted image

A se če Bibon podvizat in samoiniciativno štartat tole Zbiljsko organizacijo?

Ok, torej: prednost pri izbiri datum imajo najbrž ta pridni - Ajsi, kdaj bi vam najbolj ustrezalo (pa pikicepokice za Mjčka)?
Aha, okviri so pa odvisni od dopustnikov: Goldy, kdaj ste na Gorenjskem? Lučka, kdaj zapuščate Gorenjsko?
Pa še par fiksnih limit: Hermi in PDP.

Nam bi načeloma najbolj pasalo čez teden (ker ni gužve), ampak smo pa prav ljubeznivo fleksibilniuser posted image

clock-img

23.07.2010, 11:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

A se če Bibon podvizat in samoiniciativno štartat tole Zbiljsko organizacijo?

Ok, torej: prednost pri izbiri datum imajo najbrž ta pridni - Ajsi, kdaj bi vam najbolj ustrezalo (pa pikicepokice za Mjčka)?
Aha, okviri so pa odvisni od dopustnikov: Goldy, kdaj ste na Gorenjskem? Lučka, kdaj zapuščate Gorenjsko?
Pa še par fiksnih limit: Hermi in PDP.

Nam bi načeloma najbolj pasalo čez teden (ker ni gužve), ampak smo pa prav ljubeznivo fleksibilniuser posted image

hm, mi gremo, vsaj upam, če bomo zdravi, naslednji teden na morje... za ene 2-3 tedne user posted image  po tem pa kadarkoli, nama tudi bolj ustreza med tednom, ker vikendi so družinski user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

23.07.2010, 13:24

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ajso, kam jo mahnete?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

23.07.2010, 13:33

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ajso, kam jo mahnete?

v okolico Savudrije user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

23.07.2010, 13:35

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

U fajn, pa za 3 tedne, to boste užval ...pa zdravi bodite

clock-img

23.07.2010, 13:35

clock-img

biba007

pencil-img

1124

Ajsi, super, ne vem pa, koliko je tole kompatibino s Hermi? Mah bomo že, itak smo uber-super&hot-mamasuser posted image (poleti še posebej, bi reklauser posted image )...

Evo, še nekaj na temo uber-super&hot-mamas. Tole že vsaj 2 meseca intuitivno slutim:
http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042375815

clock-img

23.07.2010, 14:47

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Ajsi, super, ne vem pa, koliko je tole kompatibino s Hermi? Mah bomo že, itak smo uber-super&hot-mamasuser posted image (poleti še posebej, bi reklauser posted image )...

Evo, še nekaj na temo uber-super&hot-mamas. Tole že vsaj 2 meseca intuitivno slutim:

sej sem rekla, da uletiva, če bo šlo user posted image  ni panike!

clock-img

23.07.2010, 18:44

clock-img

biba007

pencil-img

1124

sej sem rekla, da uletiva, če bo šlo user posted image  ni panike!

..ah, če bi pa Bibon tako rad M.ja videl še od blizuuser posted image (no, pa mamico tudiuser posted image ).
Sicer pa - wee-pee za morje!

clock-img

23.07.2010, 19:43

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Pozdravček vsem mamicam. Sem rekla, da je čas, da se še tuki pofočkam. Zdajle princeski lepo spita in imam malo časa, pa spet ne veliko, ker moram še mal k fantoma k sta res potrpežljiva v teh dneh, ko se navajamo en na drugega. Kaj naj rečem? Imamo se super, jemo na 3-4 ure, tko da se da vmes tud kej spat. user posted image Sta pa začeli zavračat stekleničko, mami pa še nima dost mleka za dva polna obroka hkrati. user posted image Ampak bomo že. Včeraj mi je patronažna odstranila šive, pa moram rečt, da je zdaj kr nek čuden občutek tam na rani. Pa srbi k sto user posted image

clock-img

23.07.2010, 20:07

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Barbi, dobrodošla. Sem te že težko čakala. Super, da ste super. Kako je ime punčkama? Pa bravo za fantina, ki sta kavalirja, itak. A dobimo kakšen posladek?

clock-img

23.07.2010, 20:16

clock-img

Reby

pencil-img

3844

sunshine - pejt na Borke (saj veš, kateri forum) pogledat mali princeski user posted image  
bibon - jaz lahko prletim že drug teden kaj na Zbiljsko al pa kam drugam, mam cel teden fraj, zaenkrat še nč v planu.

clock-img

23.07.2010, 20:18

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Dejte ve men povedat, a vaši otroci so vsi tako radi v avtih?
Reby, grem pogledat, čeprav-jaz se tem čist nič ne znajdemuser posted image

clock-img

23.07.2010, 20:43

clock-img

Reby

pencil-img

3844

user posted image

Naš mali je priden, če se peljeva sama, če je pa ati zram, pa misli, da se ima nekdo čas ukvarjat z njim in je tečn. Npr. ko smo šli z morja, se je drl in tečnaril od meje do Postojne, pol pa omagu.

clock-img

23.07.2010, 20:46

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image

Naš mali je priden, če se peljeva sama, če je pa ati zram, pa misli, da se ima nekdo čas ukvarjat z njim in je tečn. Npr. ko smo šli z morja, se je drl in tečnaril od meje do Postojne, pol pa omagu.

Pri nas je isto user posted image user posted image Pa sem se prejšnjič, ko smo šli v MS razp* in odšla sedet naprej pa je bil mir user posted image

barbi - čestitke & dobrodošla! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 20:56

clock-img

lana70

pencil-img

2857

user posted image

Pr men bi se ustavla na eno pijačko, pa bi blo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 20:57

clock-img

lana70

pencil-img

2857

aja, pa barbi dobrodošla med nami in čestitke za princeske user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 23:46

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Drage moji in dragi moj!

Mi jutri odrinemo na Gorenjsko tako, da ta teden uživajte in se tipkamo. No, mogoče se s katero kje srečamo....

reby - ti pa lepo praznuj in vse naj, naj.....!!!user posted image user posted image

Barbi - dobrodošla!user posted image

Pa smo 4!!!

clock-img

24.07.2010, 07:34

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Reby, vse najboljše. Da bi tale sreča trajala v nedogled.user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem