IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Mini, če mi prideeš zlikat in pomagaš spakirat te vzemem s seboj.
Bi prišla jaz, pa bo treba v ponedeljek spet v službo

V bistvu se tega kar malo veselim.
Danes sem zaključila bolniško, upam, da bo Srečko do ponedeljka ok in bo šel v vrtec. Če ne, bomo pokombinirali popoldansko očkovo izmeno in taščo. Ampak mislim, da ne bo treba.
Srečko je podnevi in ponoči oblečen enako - tanek bodi brez rokavov (imam samo 3) ali s kratkimi rokavi. Ko bo kakšno stopinjo hladneje, pa imam ene par takih pajackov kot je pripopala Hanuši, le da so od next. Čez dan mu obuvam tudi nogavičke, ker jih notri nosim tudi jaz (namesto copat). Ven hodimo samo zjutraj do 8h, če se zbudi dovolj zgodaj in zvečer po 19h, če še ne spi. Spanje je spet čisto zmiksano in odvisno od tega, ali spi 1x ali 2x dnevno. Pa dosti mleka spet spije, se mi zdi da ga ima namesto vode. Se mi pa vse bolj zdi, da je tale njegova vročina bila zaradi zob, čeprav bomo verjetno še doooolgo čakali nanje.
Ponoči spi ful nemirno in se mi zdi, da lepo zaspi šele ob 4h ali 5h zjutraj, ko se malo ohladi in spije svoje mleko. Takrat ga tudi malo pokrijem po nogicah, prej spi nepokrit. Jaz pa poleg pod kovtrom
BAzenčka mu sploh še nismo kupili. Sem malo čakala na njegov rojstni dan, pa ga ni prinesel nihče

. Zdaj mu ga bomo pa menda kupili, če niso še vseh razprodali. Čeprav me je kar malo strah, da ga spet prehladim.