Lep pozdrav po dolgem času, vas sledim, sam res težko kaj napišem, sedaj ko so počitnice in je tud starejši sine doma. Mlajši pa je postal kar naporen.
Ima podobne fore kot vaši sončki, seveda me najbolj ujezi tole s hrano. Sej rad je, še rajši pa eksperimentira, v roki mora obvezno imeti žlico, kaj vse počne z njo poleg tega, da nosi v usta rajš nebi ...., pa ena je napisala, da jemlje hrano iz ust in in jo meče okoli in razpaca... upam, da ga čim prej mine. Ko začne to pretirano počet enostavno pospravim in je konec hranjenja. Upam, da bo dojel, res pa je, da si verjetno, ko je za silo sit, vzame čas za igro ... mamici pa para živce.
Drugače je priden, v zadnjem času se ne smem premakniti iz njegovega vidnega polja, spodnje štirice mu ven rinejo, zgornje že ima, smo bili že en dan v bolnici - zaradi vnetega lulčka, imamo močno fimozo, tako, da novembra zadevo obrežemo - sem pričakovala, res ne more bit drugačen kot oba moja deca
. Je v enem dnevu vsega konec.
Smo že ibli na dpustu, pa še gremo, pol pa mami sredi avgusta resno začne s službo, med porodniško in med dopustom sem bila samo nekaj dni, tolk de sem mal na koncu šolskega leta otročke zabavala ...
Tud naš je sedaj ob tej pasji vročini ves pikast po prsih, mislim, da so samo vročinske pike. Tud sosedova punčka ima iste.
Pa čestitke vsem nosečkam!!!! tud pr naši žlahti se obetata dva zimska otročka in ena od tistih, k sva 14 dni narazen rodile. Naju kr mal drži, sam ne vem kako bi folgala vse ...
lepo poletje, bom poskusila bit bolj pridna
pa,pa