Bravo za 10 km! Tudi jaz sanjam o tem....ko bom velika in bom naspana.
A mi lahko poveš kako izgleda (časovno gledano) vaš izlet v hribe. Nam nikakor ne rata. Prejšnjo soboto smo imeli namen iti na Slivnico (a so to hribi

), pa je ponoči mali slabo spal, zjutraj je očka pazil na Srečka, jaz pa sem spala do 7.30, ko sem vstala je bil ravno čas za Srečkovo kašico, potem se mi je pa že zdelo vroče za iti zdoma. Smo šli rajši na kolo.
Torej, Vitae, kdaj greste od doma, koliko vzpona zdrži mali v ruzaku, kje in koliko spi....
Se mi zdi, da bi mi izlete najlažje opravili tako, da gremo zgodaj od doma in smo ob 11.30, ko je iz vrtca navajen za spanje, že v "dolini".
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Manči je uživala, domov je prišla LAAAČNAA in utrujena. Nato je pojedla nenormalno veliko količino riža in mesa, potem še en monte (ta velik cel) navrh in še 100ml mleka povrh in šla spat ob 20h ter spala do 7h. Čisti luksus!
Uf, to pa je apetit! Spanje ti pa itak zavidam....
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
bjondi o kakšnih nalogah pri P to govoriš..k nš nč ne preverja kok bi ga rada zamenala samo še ena dohtarca k dela v ZD ma vse poln nesmiselno se mi ga zdi pa furat v moste če mam skor pred nosom ZD..
za malco bo dubu melono, hruško in jabolko z nadrobljenim piškotom..
Mini, ne sekiraj se glede "nalog". Poglej v Denverja, kaj naj bi mali znal in lahko sama preveriš kaj zna. Če ne zna, pa nič hudega. No, naš Srečko je zlagal male predmete v šalčko (sem bila presenečena, da je zadel), pa probala je če naredi "stolp" iz dveh kock, skratka če da eno kocko na drugo. Tega ni naredil, pa smo preživeli. BTW, ploskati je začel šele ta teden. Pa kaj, Zemlja se še vedno vrti enako kot prej.
Tako malico bi pa tudi jaz imela...Pri nas v menzi smo pri malici dobili jabolka od lani...