IZVIRNO SPOROČILO: lino
Mojjaka v SG-ju itak imamo homeopatinjo (hodi kr nekaj mojih kolegic-oziroma prisegajo na to obliko in se posložuje kr cela družina-res manj bolani) in jst že kr nekaj časa razmišljam, da bi tudi šla...ne spravim se predvsem zaradi trenutne finančne situacije, ker je potrebno pač plačat, da te vodi...sej ni velik, ampak....no, hotla sem sam rečt, da jst bom enkrat reskirala in šla na posvet, ker kr tk neki, pa vseeno ne bi dala malčku...se mi zdi mal drgač, če ti nekdo, ki se spozna vse obrazloži...
lino sj smo že 100_x_ pisale o tem no..a ti bi š enkrat al kaj..v ita in avst je homeopatija pač dovoljena..in prodajajo se "splošna" homeopatska zdravila..ta zdravila ki ji imam(o) doma za prehlad, kašelj, smrkanje....so narejena za širši spekter ljudi..bom dala en primer k je sicer glup ampak razumljiv..to je tko kt pr ns v lekarnah neoangin..a razumeš..narejen da pomaga rečmo 95% ljudem..in tako so ta otroška homeopatska zdravila narejena v ita in avst..pa če se malo pozanimaš vidiš da so ta zdravila vsa na naravni osnovi tako da če "sfališ" nimaš otroku kej škodovat..
vsekakor podpiram bolj homeopatijo kokr pa pogosto jemanje antibiotikov!!!!!!!!!!!!
drgač pa logično če imaš neko specifično bolezen (kar zame vnetje ušes pač ni) da greš prou do homeopata da ti naštima prou zate zdravilo..
in lino to kar ti temu praviš KR NEKI je meni 98% pozdravilo luskavico na nohtih..pridno jemlem naprej da se pozdravita še ta 2%..verjamem da se bota
sicer te pa nihče ne sili..če ne verjameš pač ne..HB da ima vsak svoje mnenje..samo za stvar ki je pač ne poznaš ne moreš reči da je kr nekaj, ok
PA BREZ ZAMERE
< Sporočilo je popravil mini86 -- 11.10.2010 15:17:25 >