IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
o vsaj lino je še tukaj
lino a pa resno delaš na reikiju?
hihihi, sem jo hitro dol popihala včeraj...sem imela doma manjši prepir...
Ja, delam na reikiju, sam imam samo 1 stopnjo, se pravi, da moram polagat dlani in ne gre na daljavo, ker nimam simbolov...pa delam samo sebi in domačim, pa še to na žalost bolj poredko...bi mogla mal obnovit energijo...imam pa prijateljico, ki je mojster in ona lahko uči...jo že kar nekaj časa spravljam, da bi obnovili in bi potem nardila še 2 stopnjo, sam na žalost to ne gre na ukaz, ko bo pripravljena (pa upam da bo) bomo pa delali...
Nekaj časa sem hodila v tako skupino, ko smo meditirali in izvajali rebrding in podobno in je bilo suuuper, se spomnim ene vaje, ki služi kao za zbijanje ega in sicer gre tako, da jih je več v skupini in potem se morajo npr. med seboj pogovarjat v "angelskem jeziku-tk da kr neki govoriš-kar ti pride, kot npr.alabukamusi), potem se kao mrmraje kregat ali kaj dopovedovat eden drugemu,...in na koncu se na silo smejat, kar v skupini vodi do nooorega smeha, ko se eden neha, se začne drug, na koncu smo skoraj jokali, ker nismo mogli več...in potem sledi 10 minut tišine, vsak se vsede v svoj položaj, diha in se zamisli v sebi kaj je zadnjih npr. 30 min počel...