IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Imam eno malo butastvo vprašanje.Punci imata Mamut sobo iz Ikeje v kombinaciji roza- rdeča.Spomladi jima bova pobarvala sobo samo noče da bi bilo tako enolične stene.Rada bi pobarvala tako da bi bili gor kaki vzorci.Razmišljam celo o nalepka za na steno.A ima katera kakšno dobro idejo?
Čisto odvisno kako ustvarjalna duša si. Midva nisva.
Naš Srečko bo imel tako sobico (sem posnela slike v slabi svetlobi, pa se mi ne da popravljat).
Naš si je zamislil, da bo poševnina mansarde nebo in ker oblaki niso kvadratnih oblik je s plavo naflekal veliko packo, zvezde in planete je narisal s šablono. Spodaj sva pa nalepila nalepke (kupljeno v BC).
To je po eni strani stene. Na drugi strani stene so v glavnem omare in ni nič poštrihano, mu pa nameravamo dat gor kakšen poster, ko bo čas za to.
Ti pa tu dajem link do enih nalepk, stran sem našla, ko sem še upala, da bo Srečko imel sobico v stilu "morja" ali kaj podobnega, samo realizacija pri nas malo šepa

.
http://stores.ebay.co.uk/The-Global-Megastore Drugače imaš pa v BC še-pa-še nalepk, prodajajo jih tudi v Mercator pohištvo, Merkurju (npr. iz risanke Bojan), Lesnini, pa še kje.