IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Jaz pa sem tako razočarana nad mamico od Zoje.Saj sem mogoče malo čudna samo vseeno moram nekomu povedati.Predkratkim je imela rojstni dan in samo pač čakali kdaj nas bo povabila da bomo lahko prinesli darilo.Tudi mož je spraševal svojega brata kdaj bo kaka fešta.( bolj iz heca). No in danes preberem na FB da so imeli zabavo in da so se imeli full fajn.Edino mi in moja tašča, tast in svak nismo bili povabljeni.Zelo sem bila razočarana.Imam darilo za njo in zdaj celo razmišljam da ji ga ne bi dala.Kako bi ve reagirale.Aja imela pa je 30 let.
Jaz pa moram reči, da te popolnoma razumem, saj sem sama taka, da skoraj za vse "ta pomembne vem" kdaj imajo rojstni dan in običajno že vsaj nekaj dni (če ne še prej) začnem razmišljati kaj jim dati za rojstni dan. In to ne počnem zaradi kakšne obsedenosti, ampak enostavno zaradi tega, ker ne maram da moram zadnji dan iskat darilo. Res ne maram teh kr neki daril, ker mislim, da niso kaj prida uporabna. Slavljencu rada podarim nekaj kar vem, da si želi ali pa da bo vsaj zelo vesel, saj sem bolj za uporabna, praktična darila, kot pa za prah nabiralna darila.
Res pa je potem malo čudno, če že kupiš darilo in ga ne moreš podariti. Jaz ti tudi predlagam, da ga enostavno shraniš za novo leto, ker takrat se boste zagotovo kaj videli že zaradi otrok. In na vse skupaj glej pozitivno, sedaj imaš že kupljeno novoletno darilo in še iz spiska ljudi katerim je potrebno kupiti darila za rojstni dan jo lahko odstraniš.
Jaz sem recimo letos že začela z nakupi za novoletna darila in sicer iz enega zelo enostavnega razloga - jaz imam namreč 25.1. PDP in en mesec pred rokom želim imeti vse pripravljeno za dojenčka, saj nikoli ne veš kaj bo zadnji mesec. Tako, da do Božiča moram imeti vse pripravljeno, ker pa sovražim decembersko gnečo v trgovinah, sem se odločila, da počasi kar nakupim vse potrebno. Za otroke imam že skoraj vsa darila, odraslim bomo pa itak dali skoraj vsem enaka darila, tako da me ne čaka več prav veliko nakupov.
Mogoče se kakšni zdim zmešana, ampak dejstvo je, da je sedaj v trgovinah manjša gneča, več je izbire in veliko je znižanj in akcij.