.Že tako nimam NOBENE prijateljice.In sem mislila da bo vsaj ona.user posted image
bačko hudo mi je zate..amapk kaj če ti taka prijateljica če te ni vredna..verjemi mi..
veš js mam pa ta problem da mi začne hitr jt ena oseba na živce..ampak se brzdam..sprejmem jih takšne kokr so..oz se trudm sj mi drugega ne ostane..mam eno res dobro kolegico k ma 4 mesece starejšga fantka..se res dobr razumemo-no ona mi še ni začela jt na živce

potem mam eno kolegico-ta k je bla z mano na srečanju tiste k ste ble in k ponavla za mano-zdj bi mela isti tel. kokr js..ampak ok pustmo to..noin z njo se lahko pogovarjam tud o vsem..sva kolegice še iz srednje šole-u bistvu sva se spoznali v koloniji in skp upisale na isto sredno, potem je ona padla v prvem letniku, js pa prepisala..skratka..na živce mi gre ne vem kako nj razližim..to da ponavla sm se nekak sprjaznla-pač ji je všeč isto k men-s to razliko da more bit prvo men pa je pol še njej ampak pustmo malenkosti..rečmo k sm bla noseča me je prsežem VSAK DAN poklicala in vprašala kako si, a si uredu..in takrat se mi je mešalo..no zdj k gledam nazaj vidm da jo je pač zanimal kako sm in da je skrbna..no take stvari..
no pol je pa še tretja kolegica k pa smo se včasih ful bl družl zdj k je pa drugič rodila pa ful mn..no pa HB ker ona mi gre pa reees na živce..pa nism zdj hinavska samo mata ene svoje k se nama kr obrača želodec z mojim..no moj je ful tko mirn, nč ga ne vrže is tira, dost stvari k jih js opazm jih on ne ampak je tud on reku da sta ratala čudna-tko da če on reče pol je res..no to je pa una kolegica k tamau je samo čokolino, pire, juhe iz vrečke..
no in pol od "tesnih" prjatlov se konča..so še tisti ki se ne vidimo in ne družimo vsak teden
aja mava še en par k majo en mesec starejšga fantka k sta pa tud smotana ker vse delata po knjigi
ampak se trudm in se družmo..moja mami zmeri prav..mej čimveč prjatlov pa tud če se vidte sm pa tja..če zdj tega ne razumš boš pa ko boš starejša..
in razumem..vidm rečmo od mojga mt..k ona pa res nima NOBENE prjatlce..sicer če neb tega vidla na lastne oči nebi vrjela..ampak v 7 letih kar sva z mojim skp je nism nikamor vidla jt niti nobena ni pršla njej..in to mi hoč vrjtn mami povedat..
ok sm zabluzila ane