IZVIRNO SPOROČILO: MP30
WP- ja nekam čudno zatišje je tukaj. Jaz sicer vsake toliko poškilim, pa ni nič novega.
Pri meni je situacija taka, da me je do včeraj ful špikalo in bolelo, danes pa nič, prav nobenih težav. In seveda me sedaj ful skrbi, da je šlo vse skup v nič, ker ni nobenih krčov ali bolečin več... Sem prav slabe volje...
Ti pa upam močno uživaš te tako željene dneve - ti ful privoščim, pa malo sem ti fouš, ampak tisto ne zlonamerno, da ne bo pomote!
Uživaj!
Ne oziraj se na znake. Mene prve dni ni nič špikalo, potem pa je en dan bilo tko, da mi nekaj ni blo dobro, in sem se morala uleči in sem zaspala za dve uri, potem pa sem bila dobra. Glede tega sploh ni pravila... ene imajo znake, druge jih nimajo, ene špika druge ne špika, ene dobijo pri vgnezditvi rjav izcedek, druge ga ne... ni pravila. Je pač tko, da je potrebno počakat... je pa težko to čakanje. Najbolje je, če se imaš s čim za zamotit - tako gre čas najhitreje.
Ja, pr men je pa tkole... slabosti so se začele.. ene dni so hujše, druge dni slabše. vendar se še nekako uspem zadržati, da ne grem bruhat, vendar ne vem kako dolgo se bom lahko še zadrževala...

Sem tak človek, ki ne mara bruhat... se spomnim v mladih letih (ko sm bla smrklja), in ko sem bla kaj bolna, sem vedno atiju rekla, da mi naj pomaga bruhat

Kako? Tako da je samo stal zraven, mi je bilo dovolj.
Sedaj komaj čakam na prvi UZ, ki ga imam v torek. Upam, da bom že slišala srčka.... Hvala, da mi privoščiš...
Ne, sej nism vzela zlonamerno, saj vem o čem govoriš... valda, da si vsaka izmed nas želi, da bi ji čimprej uspelo. Enim je pač kasneje, enim je prej... enim pa še bo...
Držim pesti, da ugledaš magični plusek, saj je občutek res nepopisen. Je pa tko, da sem res tko buljila v tisti test a prav vidim a se mi samo dozdeva. In še zdaj, čeprav me spremlja slabost in včasih mal boleče prsi, grem gledat slikico z mojim testom, da vidim, da ne sanjam, da je vse res...