IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m
Ojla punce!!! Lep pozdrav vsem skupaj!!!
Buska - ne se sekirat in ne obupat !! Držim pesti za tebe!!!
Mausikaa - čestitke!! lep grej svojo pikico !!!
Imam eno vprašanje! A sedaj na GKLJ je spet "novi hormon" Braville? Grem namreč počasi v 3. postopek in me je strah da ne bom spet dobila "nove inekcije". Ker prvič sem bila na Gonalu, drugič na Menopurju in sedaj me čaka 3. postopek in bom na Braville? Me je kar strah spet tega - spet nekaj novega. Sem pa se odločila da grem v tretji postopek v septembru - takrat pokličem. Aja, še eno vprašanje (no, sem ga tukaj že postavila in ni bilo odgovora). V maju sva šla ponovno na na preiskave krvi za spolno prenosljive bolezni. Nisva pa še dobila "potrdila" (prvič sem ga dobila po pošti na domač naslov). Kam naj pokličem?
Punce, veliko sreče vsem in navijam za vse!!!!
L.p.
m.
jaz sem pri Resu in imam Braville, sam glede na to, da je na 1 skatli glih rok trajanja potekel, predvidevam, da niso novi ... lahko pa povem, da jih prenasam veliko lazje, kot sem prenasala 4doze menpoura ... po menupuru sem imela tak trebuh, ponoci nisem spala, ker me je bolelo in sem od 1. - 4. tavala po stanovanju ... sedaj, me cez dan res malo boli, kar je znak, da rastejo :-) .... ponoci spim .... aja, pa tudi zredila se nisem nic, pri menopuru pa 7 kg .... kako pa bomo uspesni, glede foliklov in celic, pa bomo videli ....
od sobote imam po 2x menpour in 2x braville mesanico :-)
kar pa se mojega neregiranja tice, pa je zame uspeh, da so ze tako veliki, ce primerjamo prvi postopek, ko sem se spiskala 23 ali 24 dni in so bili 4 drobizki ... zadnjic 12 dni spikanja ... 6 celic, 1 oplojena ... zdaj gremo stopnicko dalje :D :D :D