pa zelo mlada je bila takrat...za ilegalno si pa verjetno potreboval tudi kar nekaj denarja? To dvoje skup ti da tudi druge možnosti, kako plačat prevoz... Na žalost. Je pa tudi res, da v SLO CRP njen datum smrti ni zabeležen. Sklepam, da bi bil, če bi bila pokojna. PO moje mora nekdo smrt javit. In če je bila ona tam ilegalno, vprašanje, kdo bi javil to na slo. uradno inštitucijo (ala csd).
ja tako tudi jaz razmišljam...in je vprašanje, kaj se je potem dogajalo z njo...bi bilo dosti lažje, če bi vedeli še vsebino kakšnega drugega pisma...
mene je kar groza, kakšno življenje je imela že tako mlada...upam, res srčno upam, da se ji je kasneje obrnilo na bolje....ampak sem razmišljala, glede na to, kako naj bi takrat Marka zahtevala nazaj, bi ga verjetno kasneje, v morda boljših okoliščinah, šla znova poiskat
sem pomislila tudi, če ji ni kdo, ki se je je želel znebit, plačal to potovanje? ali je bil celo to njen beg? groza, res groza...tako majhna ostane sama, nato se je mogla pa še lastnemu otroku 'odpovedat' oz.so ji ga najverjetneje kar vzeli
držim pesti za bolj srečen konec - zanjo in za Marka.