writing-img

RE: Mama, kje si?

clock-img

14.07.2010, 11:28

clock-img

katipi

pencil-img

937

Kerensa, kaj pa, če bi ti kontaktirala tvojo teto, ki živi v istem kraju kot Givanna Rodic, ki jo nameravaš poklicati? Mogoče bi ona lahko kaj izvedela... user posted image

clock-img

14.07.2010, 11:30

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ja, saj... naj bi že včeraj telefonirala, pa sem čisto ven padla zaradi FB. Bom danes po službi ziher.

clock-img

14.07.2010, 11:36

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

Kernesa, sory ampak sledim temi šele zadnja dva dneva
A CSD pa ne ve, kam je mati izginila, kaj a ni mogoče preko njih želela pridobiti srečanje z sinom?
Sorry če brcam v temo?!

clock-img

14.07.2010, 11:38

clock-img

aleži

pencil-img

1903

saj si prav naredila in se spomnila. Tudi TV oddaje prosijo za pomoč, vsi kateri pogrešajo ljubečo osebe,..... prav si naredila. A si ji poslala s slikami, če je to ena in ista oseba?

clock-img

14.07.2010, 11:39

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

pa še nekaj; si poiskusila poiskati kontak z Maurom/Markom? Mogoče ti bo najbolj on pomagal v katero smer iskati

clock-img

14.07.2010, 11:39

clock-img

katipi

pencil-img

937

RODIC G
905-891-3689
1329 Applewood Rd
Mississauga, ON L5E 2L9

Rodick G
905-547-8411
11 Clinton St
Hamilton, ON L8L 3J7

Lahko bi bila ena od teh dveh. user posted image

clock-img

14.07.2010, 11:41

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Kaj pa tvoj mož pravi, a ga sreča v službi ali ne delata več skupaj?

clock-img

clock-img

katipi

pencil-img

937

Če imaš točen naslov od svoje tete, bi lahko pogledala na Google Earth, kako daleč stran od nje so ti naslovi. user posted image

clock-img

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Meni se tudi ne zdi podobna po slikah.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

14.07.2010, 11:46

clock-img

coris

pencil-img

406

meni se tudi to ne zdi ista ženska zaradi:
- džovana ima manjšo in bolj okroglo brado, gospa na drugi sliki ima precej izbočeno brado
- džovana ima v bradi črtico, ki je druga gospa nima
-džovana ima manjše oči, ki so bolj skupaj in nižje obrvi kot druga gospa

ste pa face vse ki pomagate

clock-img

14.07.2010, 11:46

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

CSD ne ve, kje je Džovana.
Maura/Marka ne kontaktiram več - ga bom, ko izvem kaj konkretnega.
Moj g. Mož in Mauro/Marko ne delata več skupaj.

E-maili poslani na slovenska veleposlaništva v:
- Albaniji
- Avstriji
- BiH
- Črni gori
- Grčiji
- Hrvaški
- Iranu
- Italiji
- Kanadi
- Luksemburgu
- Makedoniji
- Monaku
- Nemčiji
- Nizozemski
- Portugalski
- Srbiji
- Španiji
- Švedski
- Švici
- Turčiji
- Veliki Britaniji in
- ZDA.

clock-img

14.07.2010, 11:55

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

kaj pa če se je Marko ustrašil (ali celo premislil)....jaz bi verjetno seuser posted image
morda so se mu stvari začele prehitro odvijatiuser posted image in ga je postalo strah razočaranja, soočenja z mamo....
jaz bi resnično poskusila najprej razčistiti z njim...če si je premislil, bi prenehala z iskanjem....pa četudi je izginotje prijavil policiji
ali pa rabi čas, da še enkrat dobro razmisli...

CARPE DIEM!

clock-img

14.07.2010, 11:56

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ne morem vedeti, ali si je premislil ali ne, ker se ne javlja na GSM in ne odgovarja na SMS-e. Ima možnost, da mi preko novinarke sporoči, da si je premislil, vendar tudi tega ni storil.

clock-img

14.07.2010, 12:00

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

kaj pa če ga vprašaš preko novinarke....če bi si res želel najti mamo, bi verjetno zagrabil vsako priložnostuser posted image
kaj pa če je že kaj zvedel in ni ravno rožnata novica user posted image
ali je možno, da je kam odpotoval?
z njegovo pomočjo bi bilo vse dosti lažje...

CARPE DIEM!

clock-img

14.07.2010, 12:03

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Imam podoben plan, ja. Ko in če se bo našlo karkoli oprijemljivega, ga bom poskusila ponovno kontaktirati, v nasprotnem primeru pa bom poklicala novinarko in ji rekla, da imam oprijemljiv podatek, vendar sem ga pripravljena sporočiti samo njemu.

Če bo poklical - super. Če ne bo niti takrat - I don't know.

clock-img

14.07.2010, 12:03

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

kernesa, daj poiskusi ali pa katera druga to kartico z Ibice dati komu ki se profesionalno s tem ukvarja pogledat, da bi poslusil ugotoviti če je to sploh njena pisava.
kdo mu je izročil kartico in zakaj šele sedaj, je spet novo vprašanje (lahko gre zgolj za zamegljevanje lokacije-da bi jo drugje iskal)
Ali se to ve, kdo mu je izročil razglednico? Ta ki mu jo je, zakaj mu jo je tako pozno? Mogoče je pa to vir informacij o tej materi.
Pa še nekaj me bega ves čas. Kdo trdi, da je gospa pod dekliškim primkom in da danes ne nosi novega?

clock-img

14.07.2010, 12:08

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Razglednico bomo lahko dali grafologu šele takrat, ko bomo imeli kakšen drug dokument, za katerega bo ziher, da ga je napisala ona. Brez primerjave ne gre.
Razglednico so Mauru/Marko prejšnji mesec izročili na CSD. Zakaj šele sedaj? Ker je šele prejšnji mesec začel konkretno iskati. Zakaj mu je niso dali prej, čeprav so vedeli, kje je? Ne vemo.
Da ima Džovana še danes priimek Rodič, pa sklepamo po tem, ker je pod tem priimkom še vedno zavedena v CRP.

clock-img

14.07.2010, 12:09

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

pa še nekaj Kernesa, da ne berem 30 naklofanih strani, nisem čisto na tekočem;
-kaj so ti bili pripravljeni povedati v tem domu Malči Belčičeve? Se ve, kdo je njegov biološki  oče?

clock-img

14.07.2010, 12:11

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek
kaj so ti bili pripravljeni povedati v tem domu Malči Belčičeve? Se ve, kdo je njegov biološki  oče?

V domu Malči Beličeve sem dobila podatek, da je bila v njihovih evidencah zavedena pod "neznana deklica" in ne pod "Džovana Rodič", iz česar se da sklepati, da so ji ime in priimek dodelili kasneje. Povedali so mi tudi datum, od kdaj do kdaj je bila pri njih (4.4.-4.9.'72), kar pomeni, da ne vemo, kjer je bila od avgusta '71, ko so jo našli, pa do 4.4.'72. In iz doma so jo premestili v Zavod za gluhe in naglušne v LJ. V evidencah doma Malči Beličeve je bila zavedena kot popolnoma gluhonema.

clock-img

14.07.2010, 12:13

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

mast me jezi vse skupi, no. Teli CSD-ji vseen kur*c, če jih ni. Pa da so ji preprečevali srečati se z njim, ma puško in pihnit tistega ki je onemogočal.....
To da se ne javlja, na gsm pa štekam. Očitno je doživel blazen pritisk nekoga in se je zavil v molk

clock-img

14.07.2010, 12:15

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

To da se ne javlja, na gsm pa štekam. Očitno je doživel blazen pritisk nekoga in se je zavil v molk

Upam, da ni to...

clock-img

14.07.2010, 12:20

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

jaz je ne bi iskala med gluhonemimi, ker sklepam da jezka ni poznala, pa še preplašena je bila....Skratka čudna zgodba. Žalostna....Zelouser posted image

clock-img

14.07.2010, 12:21

clock-img

katipi

pencil-img

937

Kerensa, pokliči ga z druge številke, če se na tvojo ne javi, pa boš videla, če se bo oglasil. user posted image

clock-img

14.07.2010, 12:22

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

mogoče celo posiljena, kaj pa vešuser posted image , da so jo ruknili na brzino drugam

clock-img

14.07.2010, 12:23

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

jaz je ne bi iskala med gluhonemimi

Jaz tudi ne, glede na to, da ljudje v Negastrnu pravijo, da ni bila gluhonema in glede na to, da je pokojna ga. rejnica CSD sama pisno obvestila, da Džovana vpije in grozi pred hišo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem