Dober večer.
danes nisem utegnila nič napisat, ker je bilo noro.
Na obisku je bila nečakinja + moja dva=ŠTALA
Pol sva šla s tamalim še po knjige, pa sva končno skoraj vse nakupila.Manjkata še dve, ampak smo zrihtali, da bodo kmalu tudi te doma.Tako, čaka nas le še zavijanje, rihtanje torbice, to bomo pa pustili za zadnje avgustovske dni.
Krtexx, a vi ste se že zrihtali za šolo? Kar se pa hiške tiče bi pa jast to z veseljem v živo ogledala, ker se mi2 zanimava za tako gradnjo.
Vidim, da vaša bone je, naš pa LADO
AJA, izredna novica; Plohca je šla danes na zunanji obrat in kaj se zgodi? Ta malo bitje, se je odločilo, da bo mamico malo hecalo in se je samo spet postavilo v pravi položaj
V Lj je bila prejle fantasticna mavrica, dvojna in polna in dooooolga. Lih kosem iz spara prisla.
vidla in poslikala

Kako se počutiš?
Marta, hoj, kako je bilo v termah? Si prenesla smrčanje?
khurde, a si dobila ZS? Sam tolk da vem? Ker mi je P vmes izklopil rač ko sem dala send! In pa hvala za recepte
Jancci, kot je rekla krtexx, najbolje je če sam delaš. Moja taščaje je kupila ene 6 let nazaj novo hišo, ogromno, veliko €, ampak res veliko, pa je en dan
na galeriji zazijala luknja v steni. No pa ne sam to, miljon napak in napakic, ki jo in jo še bodo veliko koštali, ker to ni lahko sanirati, ko je hiša dokončana, ampak to je bolj za ob kavi.
****, poplava?
Sodišče,ena znanka se sooča s tem problemom, po izteku porodniške jo je čakala odpovd (kao njena)...Kake svinjarije se grejo ej
oj petra...a že imaš internet?
Kaj čem še povedat? Nič, utrujena sem od šopinga

, valjda sem mogla it še v 10 trgovin.
Grem spat, me mišice bolijo, sem bila na orbitreku in sem uničena.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 28.7.2010 22:38:39 >