IZVIRNO SPOROČILO: khurde
kaj jim ve še dajete zjutraj za jest?
kruh in namazi niti ne pridejo toliko v poštev, ker bolj namaz dol spraska. je bolj za malico.
Nas dobi flasko mleka, tam okoli 3 deci, vcasih aptamil vcasih alpsko, potem cez par piskotkov, potem pa laufa v vrtec in ima zajtrk tam. Imajo pa ksne kruhke z marmelado, palacinke, zadnjic je bila melona. Na morju je dobil pa malo tega malo onega, mlekec al pa kasico, sadje, jogurt, kruhek, salamo piscancja prsa, vzamem mu lumpi sir v palici in ga rad gloda. Namazov pa ne mara oziroma ne zna jest namazanega kruha. Ce mu dam recimo majhne koscke namazane s putrom in direkt v usta, mu je ful vsec, cel kos pa ne. Zdej sicer spije manj mleka, ker ga dostikrat dobi v plasticnem kozarcku, pa se prej navelica

. Jajc pa itak ne sme. V hladilniku imam pa piscancje in puranje hrenovke brez ovoja, vcasih tudi konjske, sam te dobi bolj za vecerjo al pa kosilo, ce nimma nic pri roki.
V Lj je bila prejle fantasticna mavrica, dvojna in polna in dooooolga. Lih kosem iz spara prisla.
Sicer pa sem si danes namerila majckeno temperature, prejle me je pa ful driska zvila in nisem jedla prav nic sumljivega, pa nisem bila v nobenih sumljivih stikih, sam najbrz je vseeno viroza. Upam da tista 24 urna, sicer mi gre morje adijo =[.