A za spol bosta vprašala?
Smo imeli danes morfologijo, pa je moj takoj ko je skozi vrata stopil oznanil, da spol naju pa ne zanima.

Tko, da nič ne vemo.. bo suprajs! Drugač pa vse BP.. mi je dala eno 3d slikco obraza, pa sva ugotovila da je otroček Me podoben .
Kiara nč jezna, sam včasih se mi ne da preveč tipkat, pol pa nekaj na pol napišem in se mogoče čudno sliši. Se bom probala poboljšat.
Farfala luštne slikce!!
Khurde merkaj se!! Upam, da je vse ok!?

Mene spodaj tok kosti bolijo ko bi mi jih nategovali. Včeraj me je še noga začela ful bolet, ko bi mi nekaj na živc pritiskalo in sem komaj hodila. Pa imam še 4 mesece!
Niia o spalnih vrečah smo že zadnjič nekaj debatirale... ikea, hm, babice, ali naša
Barba 
Jest je zankrat še ne dajem notri, ker je v flis pižamici in ima zraven kovterček, pa ji je zgleda vroče, ker se nikoli ne pokrije pa čist lepo mirno spi celo noč.
Ajdove žgance jest delam tako, da dam lonec z vodo na štedilnik, solim in vanj stresem ajdovo moko (kakšno žlico dam vmes bele) tako na kup... ko ena taka gora, ognjenik. Ko voda zavre počakam 5 minut in potem s konico kuhovnice oz. leseno palico na sredi naredim luknjo, da voda pride tudi iz notranje strani
kraterja. Potem to kuham 20 minut. Potem je treba vodo previdno odliti v drugo posodo, nekaj vode pa jo ostane in potem s tavelikimi vilicami to fajn zmešaš in če je presuho še dodaš malo tiste odlite vode. Za točne količine vam težko rečem, ker ponavadi delam tako na oko, pa včasih mi fajn ratajo, včasih pa mal premokri.

Bom pa 1x poskusila koruzne na
Sončkin način.
Včeraj sem naredila tisti njami bučkin sirov narastek, ko je dala
Khurde včeraj recept, pa je bilo dobro. Me je tudi ful jedla. Je ostalo še za danes.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.8.2010 10:50:44 >