Lovro in ostali bolančki
Kako je danes? Kej boljš?
Jancci-super za pregled, a ti si hotla vedet za spol?
Itak sem firbčna kaj bo, ampak sem se zadržala. Mal sem čekirala med pregledom, pa itak nisem nič vidla.

Je bilo pa prvič tko lepo, ko sva zvedela ob rojstvu, da komaj spet čakam tisti trenutek!
moram še 1x probat, tokrat z vago, ker so ocene tok dobre kot redkokje
Meni pa v prve vedno vse rata, samo potem pa nikol več. Sem pa vagala, ampak sira sem dala skoraj še enkrat več.
Khurde jest ti z veseljem odstopim kako kilo. Men pa kar leze gor. Si niti ne upam več na vago.. no sem šla včeraj po 14ih dneh pa imam že 6 kil več.

Recept: hranjenje non stop, večkrat na dan veliko!
Naša današnja noč.... moj je šel ob 20ih na rekreacijo, mi2 z Me pa spat. Se zbudim ob enih in njega nikjer. Itak nisem mogla zaspat in ga kličem na tel. in se ne javi. Pa pride ene 20 minut za tem, nekaj kolovrati tam v garderobi in potem pride v spalnico, da ne najde denarnice.... v glavnem je norel okol, klicaril kolege tolk časa in took na glas, da se je Me zbudila in hotla k nama. Po eni uri končno ugotovi kje je denarnica in kao hočmo spat. Potem ga spet katapultira in gre v dnevno in ga ni.. Me se tok časa kotali po postelji, da je spet padla v tisto luknjo med posteljo in steno (pol metra) in sem jo iz tam ven vlekla.

Potem se je drla
oci aaaajjjaaaaaat 
... in on pride nazaj, da se je spomnil, da mora nekaj nujno za službo narest! Halo? Ob 4ih zjutraj!!

Potem je jamral da ga oči srbijo, da je ves živčen.... matr deci...v glavnem je bila ura več kot 4 ko smo zaspali.

Še dobro, da sem šla že mal čez 8 spat, da zdej približno funkcioniram.