Čer,
Pojma nimam kaj je v zraku, ampak naša najmlajša miss si je sama prestavila uro za večerno spanje, na 22.30. Ne pomaga niti kopanje
. Prav matra se, da bi zaspala, ampak ji nikakor ne rata in potem se smeje in joka ter mane oči, ampak spat pa ne. Tudi čez dan je vsakič slabše. Zadremucka okrog 3x za pol urce in potem ima dovolj, tudi v vozičku, čim se ustavim, že odpre oči in direkt v jok. Ahhh.....tipična ženska, le kdo bi jo razumel
IZVIRNO SPOROČILO: tix
Zanima me če tako mali že lahko jedo običajni riž in riževe kosmiče - ne otroške, povsod ko gledam kakšne recepte piše npr. riž za dojenčke
Če se ne motim-prosim druge popravite, ampak kot riž za dojenčke so mišljeni ravno ti riževi kosmiči, ki so od 4. meseca naprej. Pri nas tudi tele kašice in razni mešanice kot so frutolino, keksolino, čokolino niso šle nikoli v promet, bomo vidli kaj bo Kim skombinirala

, pomoje bo kar direkt na zrezke prešaltala

. Ravno danes ko smo večerjali se je tako slinila zraven in cmokala, da je bila prav smešna.
Balem 
, da se znebite vročine. Naša še do sedaj ni bila cepljena, zaenkrat čakamo da si opomore in če bo zdrava, nas čaka cepljenje čez 2 tedna.
So mi pa priporočili naj jo dam tudi cepit proti pneumokoknim okužbam, glede na to da sta starejši dve v vrtcu, ampak za to se še nisem odločila zaenkrat. Ta večja gre naslednji teden nazaj v vrtec, ker ji je že pošteno dolgčas, ta srednja bo pa še malo doma uživala, se že prav veselita obe

. Čeprav moram rečt da sta kar pridni in se lepo igrata skupaj.
DN, si me spomnila, da jih moram jaz tudi peljat k frizerju. Gresta zelo radi, še posebej, ker jima potem na koncu naredijo tista kričeča pramena
No, zdaj pa še jaz smuknem v spančkovo deželo...