Joooj no, ravn napišem, pol pa se vse sesuje
Se mi ne da vse še enkrat pisat!
IZVIRNO SPOROČILO: zlicka
sem jo šla previjat..bla pokakana...blato pa mela nekam zeleno?? :(((( bolj gosto pa bolj na zeleno je vleko ko na rjavo..tak temno bolj :(( mah ne vem..sama več ne vem če jaz delam kaj anrobe ...al kaj jo matra...
hvala vam vsem za besede..pomagajo malo ko veš da nisi sam, ker seveda NAGAJA tak kot si rekla okoli mene vsem vse lepo gre...dojijo , deca spijo..vse je ok...jaz pa edina..:)
Žlička jaz sem tudi imela tak občutek, da gre vsem mamicam nekako boljše kot meni
Npr. z našim

grem kar težko kam od doma za dlje časa, ker se hoče dojit izključno doma na postelji in nikjer drugje, razen če je res huda sila, pa še takrat je taka borba, da sem jaz čist izmučena na koncu..tako da je treba kar dobro planirat, kdaj gremo od doma, da ni prehudega stresa. O kakem ritmu dnevnega spanca ni govora, pa tudi ne, koliko časa zdrži od enega do drugega hranjenja - pri meni teorije o 3 urah ne veljajo!! Pa čist sem bila paf ko sem slišala da eni otročki baje spijo od osmih zvečer do osmih zjutraj - pri nas pa nikoli ne zaspi pred deveto-pol deseto - če pa že, potem ponoči 3 x vstajam

. Jutranja budnica je najkasneje ob pol sedmih, vmes pa seveda obvezno vsaj eno dojenje in po možnosti tudi previjanje..
Uhh, to pa je bila pritožba a ne
Kar se tiče barve kakca, pa sem bila jaz s podobnim vprašanjem od pediatra deležna pojasnila, da ima otrok pravico kakat barvo, kakršno hoče
Srečanje bi meni bolj pasalo drugi teden, no pa ker itak ne vem, ali mi rata prit ali ne (razen če boste spet zdržale 8 ur al kolko ste že bile prejšnjič

), se ne ozirat name, za vsak slučaj pa le prišparajte en stol, če se dobite v četrtek. Jutri pa ziher ne morem.
GH še ne uvajam, ker ima mali šele 3 mesece in pol, me pa vseen zanima ali ste najprej začele dajat sokce in šele potem zelenjavo oz. kašice? In če ja, je bil to Frutek ali doma stisnjen sok?
Aja - naš čudež (tj. da mali zaspi, ko ga položim v posteljico), je trajal ravn dva dni - zdaj mava pa čez dan spet totalni kaos...zaspi v vozičku ali med dojenjem, drugače pa imam sirenooooooooooooo