IZVIRNO SPOROČILO: tinca10
Težavo imam samo z dodajanjem tekočine, ker noče nobene flaške, s kozarčka nama gre pa tako počasi, da vse skupaj ni skoraj nič.
Jaz sem poskusla z eno foro, pa je nekot padla mala na to. Na stekleničko sem ji dala nastavek, da si sama drži flaško in ji je ful všeč. Sicer ji morem mal dvignat vse skupi, da lepo spije, sam pije pa.
Pa

za GH, me ful veseli, da nisem edina ko tak uvaja GH, pa prav vesela sem, ko vidim da nč ne kompliciraš in da vama gre super. Poznam velik takih, ki so čakal tudi do 9-ih mesecev, pa jim danes 3-4 letni otroc jejo sam korenje, testenine in belo meso, al pa iamo kak drugačn zelo skop izbor hrane (pa še vse na svojem krožniku), ker se nikol niso navali okusov mešat.
Nama počas že zamnjuje idej kaj dat za jest, no sej še mal pa pride na vrsto meso. Je pa bolj zelenjavojedec kot pa na sadje, poje kar velike količine, sam je še pa zmeri taka suhica, da dol padeš (sva meli pri 5-ih mesecih 6kg), čeprav je zdravnica rekla, da glede na to kak živc je, da ni panike in da v razvoju celo mal prehiteva...
Ji pa nič na mučkam s paličnim, samo preztlačim, da so večji kosi, da mal melje, pa ji gle tud dobr
Evo, pa je treba it, se hoče iz hrbta na trebušček prekotalit, pa se ji je rokica zataknila, reva