IZVIRNO SPOROČILO: sončnica2010
No, danes pa sem dobila pošto iz ukc-ja no ja iz pediatrične in sem bila prepričana da bodo samo izvidi potem pa na koncu preberem da moramo biti v ponedeljek zjutraj na pediatrični da ga bodo hospitalizirali, nism mogla verjet, pred očmi se mi je zvrtel film kaj če ne bom smela biti pri njem, kako bodo z njim delali,ker sem slišala grooozne stvari, kako bo z dojenjem,....predvsem kako se bo on počutil,kako mu bo hudo,...skratka hudo mi je bilo že ob sami misli na to. Ali ima kakšna kakšno izkušnjo kako je ko gre dojenček 4 mesece in pol v pediatrično na hospitalizacijo,ali smo starši lahko zraven?!
Moramo na magnetno resonanco, ali morda kakšna ve kako to poteka pri takih malčkih, so lahko kakšne posledice glede na to da ga uspavajo?
Mora bit kar malo težko pri srcu,ko dobiš nekaj nepričakovanega.
Glede magnetne resonance pa je tako...za otroka oz. za vse ljudi je neboleč pregled.Predvsem pa unčikovit.Pri otrocih in dojenčkih je opravljen med spanjem.
Če ste dobili poziv za hospitalizacijo mislim,zaradi priporočila zdravnika,da opravite Ct glave,pač lahko obstaja sum na neko nepravilnost.Kar pa ne pomeni,da 100°% tudi je.
S tem pregledom ugotovijo če gre za kakšno možgansko nepravilnost.,oziroma spremembe na možganih.In je tudi edina možna raziskava,ki to pokaže.
In ti svetujem,da ne poslušaš niti malo teh groooznih stvari,katere ti tvezijo drugi!
Poslušaj samo sebe!
Med samim pregledom staršev ni zraven.Kasneje na pediatriji pa seveda!Po preiskavi se otrok lepo zbudi iz narkoze,in nato se nahrani.Aja,pregled pa traja tja med 30-40 minutami.
Če se nima dodatnih preiskav dobiš odpustni list.
SREČNO..predvsem pa optimistično naprej!
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 9.12.2010 23:41:43 >