writing-img

RE: Mariborčanke,12.del

clock-img

21.07.2010, 13:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Aja, zdaj pa k avtosedežu. Sem mojemu rekla, da ga prodajaš, pa je začel, da naj neham že enkrat komplicirat pol leta naprej, da ko bo treba to kupit, bomo kupli in zakaj vedno šparam, pa bla bla bla. Ja, nič, saj bomo pa nove zice imeli. user posted image  Hudo mi je edino, ker ga ne bom pri tebi vzela. Brez zamere. user posted image

eh nehaj..kaj bi te zamerla....ga bom dala na bolho zdajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.07.2010, 13:29

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi pa smo se najedli...sem kar zelenjavno juho naredila z belo hrenovko. Zdaj pa počitek......slabo še mi je vednouser posted image ...potem je tak treba it  po avto,ker je na servisu, pa še en sprehod ko se malo shladi..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.07.2010, 13:40

clock-img

katy83

pencil-img

6488

jaz bom zdaj jedla, sem še pašto našla v zmrzovalnikuuser posted image , pol pa tud upam. da miceni malo zaspi, jaz pa z njim.user posted image
Ko pa bo tu pred bajto senca, pa bova ven šla.

clock-img

21.07.2010, 13:40

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Aja, zdaj pa k avtosedežu. Sem mojemu rekla, da ga prodajaš, pa je začel, da naj neham že enkrat komplicirat pol leta naprej, da ko bo treba to kupit, bomo kupli in zakaj vedno šparam, pa bla bla bla. Ja, nič, saj bomo pa nove zice imeli. user posted image  Hudo mi je edino, ker ga ne bom pri tebi vzela. Brez zamere. user posted image

uspešno prodajo ti želim. user posted image

clock-img

21.07.2010, 13:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

hvala..ma tam vse takoj prodašuser posted image ..nikoli ne bom pozabila ,ko smo prodali prejšnji avto..in je moj dal na avto net...eno minuto za tem začeli klicat ko zmešani...in to v roku treh ur..menda enih 100 ljudi...zapored,da sva morala gsm ugašat, )))ne moreš verjet))user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.7.2010 13:43:40 >

clock-img

21.07.2010, 13:42

clock-img

katy83

pencil-img

6488

aja, v petek moj dela, tak da se vam lahko pridružim kje na pijačiuser posted image

clock-img

21.07.2010, 13:43

clock-img

katy83

pencil-img

6488

uspešno prodajo ti želim. user posted image

hvala..ma tam vse takoj prodašuser posted image

No te pa tak super. user posted image

clock-img

21.07.2010, 13:45

clock-img

katy83

pencil-img

6488

hvala..ma tam vse takoj prodašuser posted image ..nikoli ne bom pozabila ,ko smo prodali prejšnji avto..in je moj dal na avto net...eno minuto za tem začeli klicat ko zmešani...in to v roku treh ur..menda enih 100 ljudi...zapored,da sva morala gsm ugašat, )))ne moreš verjet))user posted image

te sta že fajn ceno imelauser posted image

clock-img

21.07.2010, 13:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

te sta že fajn ceno imelauser posted image

ne vem...pa niti ni bila tako)))..user posted image user posted image

clock-img

21.07.2010, 13:58

clock-img

katy83

pencil-img

6488

midva sva tudi letos maja prodala 12 let staro škodo v pol ure.user posted image Je en klical, da bi jo nujno imel, ker jih zgleda vozi na češko. Pa nama je denar prineso, po avto pa so prišli šele čez 2 tedna.

clock-img

21.07.2010, 14:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Pa nama je denar prineso, po avto pa so prišli šele čez 2 tedna.

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2010, 14:11

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Ly,svetovni vici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

21.07.2010, 17:41

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

DAN!

samo tolk da se vam javim.... ne nisem še hin... ogromno dela in uživanje še zadnjih nekaj dni dopusta z mojim sončkom... potem pa delat.

Avto je bil prodan kot keks... sam z Makedonci se je blo težko zmenit da morjo avto takoj zavarovat da lahko na podlagi njihove police jaz zahtevam vračilo zavarovanja.... prej bi menda razložla kitajcu user posted image

grem porihtat še zadnje malenkosti za roj.dan mojega sončka, ma ga sicer jutri, sam praznovali bomo v soboto v družinskem krogu.

Lepo se imejte

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

21.07.2010, 17:52

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Meni se je pa Luka pred pol ure zaletel z glavo v radiator. In že zdaj ima lepo buško, sredi buške pa plavo črtico. Tak da zdaj ga imam na opazovanju ker za enkrat se še normalno obnaša, če pa bojo kake spremembe pa se bomo šli k dežurnemu pokazat.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

21.07.2010, 20:41

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Večer!
Popoldne smo se šli spet vozit z bicikli,pa še večerjo smo si nabrali usput user posted image
Tak da zdal lepo uživam poleg compa,poslušam Ringeraja od Bregovića in poleg jem kuhano koruzo...

Luka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo buško,da čimprej splahni...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

21.07.2010, 20:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Meni se je pa Luka pred pol ure zaletel z glavo v radiator. In že zdaj ima lepo buško, sredi buške pa plavo črtico. Tak da zdaj ga imam na opazovanju ker za enkrat se še normalno obnaša, če pa bojo kake spremembe pa se bomo šli k dežurnemu pokazat.

user posted image user posted image

ja..opazuj ga,pa zenice preveri...
M se je danes med igro z mano tud z čelom v rtol butnila in ima rdečo...ampak pravi,da ni nič..upamuser posted image

clock-img

21.07.2010, 20:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi pa nič posbnega počeli...popoldne je bila A malo pri tašči...sta pecivo pekli....potem smo šli še v tuš...je mleka in soka sfalilo...pa po A...zdaj pa smo jih tak spokali spat...jaz pa spet tuuser posted image ..ups...sladoled sem pozabla nabavituser posted image

clock-img

21.07.2010, 20:45

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Luka user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da bo vse ok in ne bo treba k zdravniku.
Ampak otroci so itak žilavi. user posted image  

clock-img

21.07.2010, 20:47

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya.ups...sladoled sem pozabla nabavituser posted image

Jaz ga mam puno...pridi user posted image user posted image

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

DAN!

samo tolk da se vam javim.... ne nisem še hin... ogromno dela in uživanje še zadnjih nekaj dni dopusta z mojim sončkom... potem pa delat.

Avto je bil prodan kot keks... sam z Makedonci se je blo težko zmenit da morjo avto takoj zavarovat da lahko na podlagi njihove police jaz zahtevam vračilo zavarovanja.... prej bi menda razložla kitajcu user posted image

grem porihtat še zadnje malenkosti za roj.dan mojega sončka, ma ga sicer jutri, sam praznovali bomo v soboto v družinskem krogu.

Lepo se imejte

1 leto bo že star? user posted image
ojoj, pa delat morš it? Verjetno je full minilo to leto, ne?
No, potem pa le izkoristi še čas s tamalim. user posted image

clock-img

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

To je pa res.

clock-img

21.07.2010, 20:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

grem avto skurblat...za 15 sem tam...!user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2010, 20:48

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Mi pa nič posbnega počeli...popoldne je bila A malo pri tašči...sta pecivo pekli....potem smo šli še v tuš...je mleka in soka sfalilo...pa po A...zdaj pa smo jih tak spokali spat...jaz pa spet tuuser posted image ..ups...sladoled sem pozabla nabavituser posted image

tak, pa že ni več volje do hujšanja...popuščašuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2010, 20:50

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

grem avto skurblat...za 15 sem tam...!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si vidla katy,kaj je to volja do hujšanjauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2010, 20:50

clock-img

katy83

pencil-img

6488

To je pa res.

Predstavlaj si, da se ti tak vdariš nekam, da maš buško, pa še plavo...pomoje še 1 tedn jamraš kak te glava boli. No, vsaj jaz. user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem