Danes sm že celo dopoldne na računalniku in samo čvekam. Bi blo dobr tud kej skuhat, pa nism še nč lačna in se mi ne da.
Prihod dojenčka zelo zanima mojega starejšega sina, februarja bo star 5 let in je zelo navdušen, vidim da veliko razmišla o njem, saj me je zadnjič presenetil z vprašanjem kakšno slikico bo imel dojenček na tori, ko se bo rodil, naročil je da mi mora zdravnica povedat a bo fantek al punčka, da bo on vedel kaj izbrat dojenčku za oblečt, pa dudo mu bo tud on kupu. Mlajši sin pa bo aprila star 3 leta, sicer na začetku ni bil preveč navdušen - nasploh ni navdušen nad mlajšimi otroci, zdaj pa ve da ma mamica dojenčka v trebuhu in ga pride žgečkat z njegovo pleničko, ampak noče nič kaj slišat o tem. Ga pa poskušam mal navdušit skozi knjigice in tko...
Ta večjega je že tud zanimal kako se dojenček rodi in kje in zakaj....
, nism bla še glih prpravljena na to, ampak sm mu nekako povedala, glih v podrobnosti nisva šla
.
Imam občutek da se bom temu dojenčku lahko spet bolj posvetila, vsaj dopoldne, ko bom imela večjedva v vrtcu, ko sm imela 2. otroka sm imela oba doma, pa sm enostavno ta malega imela non-stop v košku, sej je samo jedel in spal, ukvarjala pa sm se večinoma s ta večjim. Zdaj bom lahko spet hodila na daljše sprehode, kar mi prej z dvema ni prav pogosto uspel - kadar pa mi je sm nazadnje oba peljala v vozu
.
Rižkoo - upam da ti uspe z bolniško, pravijo da res kar komplicirajo, ampak meni je uspelo!
Miklavž je pr nas že vse nabavu, razn še kakšne malenkosti - sladkarije, čeprav bomo pr sladkarijah letos zelo skromni, dobr da je to za mano... čaka pa nas kar nekaj praznovanj do konca leta, imamo še 7 rojstnih dni, med drugim praznujeva oba z možem...jooojjjj -
Sv. Miklavž prosim prinesi mi vrečo dnarja, da sfolgam z darili
!
Nakupovanje mam jest najrajš v družbe kolegice, z možem nikol ne kupim tistega kar hočem, k je bl siten k otrok in samo tečemo skoz štacune, grem pa dostkrat tud sama z malimadvema, pa kr gre, samo jima morm na konc kšn sladoled obljubit
.
ajtak - vau ker trebuh, ornk že očiten!
Moj se je v 14. dneh zdej kr povečal.
Tincy - tole z zgago lih ne drži, mene je pr obeh matrala, pa smo mogl še pr enmu let iskat lase na glavi, no zdej me na srečo ne daje.
enkratna - pazi nase!
Me veseli da nisem edina k ni prav zagreta za
, vem da je mal v moji glavi... me pa včasih že kar mine ko se
, sam takrat nekej k men stiska in me začne lupčkat, ko kej hoče
, sm mu že povedala da bi se tud drugače lahko kdaj crkljala... no mal že deluje
.