Čau puncee...
Joj kok vas je fajn brat. Ste se že vse tko spoznale prek črk..., sodelujete, se veselite, jst pa čist out.
Ma sm mal neresna, vas preberem..., pa spet ne, pa spet ja... zato me pa sploh ne poznate
. Se bom mogla šlepat zravn, ker nism ena vaših
.
Vesela sm za vse vaše rezultate, zelo.
Nism pa za svojega. Pri meni stanje ni ok. Mela morfologijo, z otročkom vse bp, moj materinični vrat pa zelo kratek. 17mm izmerjen in če pridem do 4.1. na 15 mm, me bodo poslali v bolnico ležat do poroda. Od 2.12. sem v takem strahu...
V nedeljo sem zmenjena z Pušenjakom..., je dežuren v porodnišnici in glede na opisano je rekel, da je stanje resno, naj se oglasim, da izmeriva ponovno. Dva mnenja različnih G ...tudi to ni slabo met. Vse bi dala, da bi bil njegovo mnenje bolj pozitivno.
Po vsem tem mi grozi zelo zgoden porod... Že sina sem rodila v 34t, zdaj naj bi še prej. Ležat, počivat s 15 mesečnikom pa jst enostavno ne znam. Če katera zna, nasvet.
Toliko o moji nosečnosti. Po požaru sm se lih sprostila, začela uživat, zdej pa tko..... Ma sam da gre ta 2010 stran od mene.... Toliko žalosti, grdih stvari se nam je zgodilo, da sam hočem, da gre to leto.... in še v strahu ga zapuščam. Obup.
Toliko, mal sm pojamrala....
Nosečkice, užiiivajte v nosečnosti do konca. Upam, da ne bo noebnih skrbi.
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 9.12.2010 14:59:11 >