IZVIRNO SPOROČILO: VevercaV
Js grem na novoletno fešto, dijoooooooooooooooo
Grrrrrrrrrrrrrr! Pa sem vedla, da ne bi smel ta bednik zmagat na volitvah za župana! No, ja.A mogoče veš, od česa je odvisno, ali občine dajo pomoč ali ne?
Kako je blo pa na fešti??
Jaz sem tudi upala, da bo po volitvah kaj boljše.... ali pa da bi vsaj kakšno predvolilno obljubo dal za mlade družine.... izgleda, da bolj kot je bogata občina, slabše je.... ni pomoči ob rojstvu, pomanjkanje vrtcev, sem slišala, da tudi nič ne subvencioniranjo, če daš otroka v privat varstvo, pa tudi kakšnega stanovanjskega kredita ne upoštevajo pri vrtcu (LJ upošteva). Ko ja tamala hodila v LJ v vrtec, sem imela vedno težave pri občinskih subvencijah za zimovanja... in smo najdražje prišli skozi (glede na otroke iz Lj in ostalih občin, ki so bili tam v vrtcu).
Sesil - naša občina ne da nič.... je pa na seznamu....
Srečkica -

- drži se!
Wessna - čestitam za lep pregled! Ma zihr je punca, če drži noge skup
Kaj pa ti delaš, da ti uspe hujšat? Tudi jaz rabim recept!!! Me je jutri zjutraj strah stopit na tehtnico.... Saj ne rabim hujšat - ampak malo manj pa bi se lahko redila!
fragola - Ja "trudna" si pa res

- kaj češ.... primorščina (jaz nisem nič boljša). S tamalo sva pa danes popoldan tudi pekle piškotke... sem naredila kar testo za orehove rogličke (sicer sem dala not mandlje namesto orehov

), sem razvaljala, tamala je z modelčki nardila smrekice, srčke.... pa so kar dobri... jutri jih še malo v čokolado namočiva in malo okrasiva....
Baby center ima zdaj akcijo oblačil iz prejšnje sezone do -50%... smo v petek kupili eno trenerkico znižano... Leclerc pa sproti objavi akcije... imajo pa full lušne cunjice....
Zadnjič sem nekaj pisala, da imajo v Leclercu najcenejše tetra plenice - itak da nisem ujela akcije -20%... pa sem šla potem gledat če še imajo... in so jih (barabe) za 2 EUR podražili po akciji in so zdaj ista cena kot drugod...
Tamala je očitno glivice fasala in sploh ni uroinfekt

- verjetno so bile bakterije v vodi od tega... bom kar jutri mojo gin. vprašala, kaj bi lahko najbolj pomagalo pri tamalih....