Hej punce, na kratko da vas pozdravim. Vem, da sem vam obljubila porodno zgodbo, in se bom k pisanju spravila takoj ko se bom malo bolje počutila. Joj sem upala, da mi bo v drugo s slabostmi prizanešeno, pa nič...
Srečkica vidim, da imaš tudi ti namen roditi v Trbovljah. Fino
, mogoče se še srečamo. jaz sem v prvo rodila tam, pa sem bila res zadovoljna, tako, da če bo vse kot mora biti, grem v drugo zagotovo spet tja.
V petek imam prvi pregled, tako da vam takrat sporočim točen datum, da me boste lahko dale na seznam (po mojih izračunih je 8.4.
V soboto gremo pa končno na dopust. Sva bila že lani, ko je bil mali star slabe 2 meseca v septembru, pa sva rekla, da greva letos tudi septembra... Komaj čakam, letos po 3 letih končno spet normalen dopust. Predlani so me po enem tednu namreč iz službe klicali :(, lani sva bila zaradi malčka samo en teden, tako, da sem že pozabila kako je biti 14 dni na morju
... upam, le da morska klima tudi na moje počutje kaj bolje vplivala.
Pozdrav zaenkrat vsem skupaj.
P.s. Florecita v prvi nosečnosti, ko sem krvavela in ko sem po 14 dneh prišla ponovno na pregled (mislim da je bil 7 ali 8 teden) in sem zdravniku takoj pojamrala da so me začele slabosti mučiti, je rekel super, to je eden izmed znakov, da je vse vredu...tako, da če ne drugega, se tudi tokrat tolažim s tem, hehe