Zadnji članki

Balzam za ustnice in krema za roke
Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sistemu?
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Potem sem pa poklicala na urgenco in povedala za izcedek pa so mi rekli, naj počivam, če bi se pa pojavila krvavitev kot pri menstruaciji ali pa zelo močni krči, naj pa pridem takoj na urgenco. Sem potem celo soboto in nedeljo počivala in od takrat nisem imela več izcedka, tako da upam, da je vse v redu. Sicer sem klicala tudi ginekologinjo v ponedeljek in je sestra rekla, da če ni bilo več izcedka, da ne rabim hodit na pregled, ker potem ni panike. Imam pa prvi pregled šele v četrtek. Komaj že čakam. Pa vsakič, ko grem na wc me je strah, da bi bil spet izcedek.
!!!!!!
polno energije, tako da dnevno za njo laufam.
js razen bolečih zizik, zaprtosti in pogostih punkapunkijev nimam a ma NOBENGA znaka
je bilo, da se mi je apetit zmanjšal in mi določena hrana ni preveč pasala. Pa ko sem si zjutraj zobe umivala, mi je gor dvigovalo zajtrk, če sem šla s ščetko pregloboko. Nič znakov na telesu, nič. Dokler se ni začel kazat trebušček, sploh nise verjela, da sem nosečka.
ni prav nič fajn,veš
- ĆESTITAM za
.
No Č E S T I T K E za
.
, št.
doma, spol, pregled (PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna), št.
Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1
, 29 let, Radovljica, 2
,
sicer ni v moji naravi paniko pelat in sm ful pozitivna oseba, pojma nimam kaj me je zdej pičl... ja, mate prav, ne želim si školjke objemat, si pa želim, da bi blo vse v najlepšem redu!
. PDP naj bi imela po svojem izracunu 30.4.2011 lahko pa skocim tudi v maj.