dober dan še od mene in dobrodošle vse nove aprilčice
postaja pestro tle gor
super!
čakajoča ne vem, zakaj bi te moralo biti strah, test pač ni trajen, zato pač ni s tabo nič narobe.
si me pa spomnila, bom še jaz popoldne pogledala, če se še vidi +
wp super za
! prav tako vsem ostalim, in pestke tistim trem, ki imajo danes pregled.
mene je včeraj nekaj tiščalo vsepovsod, tako da se je moral mož celo popoldne ukvarjati s sinom, jaz sem raje preventivno odležala in sem se potem bolje počutila. tudi danes sem ok. mogoče je bila pa samo polna luna kriva.
a je še kateri tako vroče? jaz se ne spomnim, da bi mi bilo v prvi tako vroče.
florecita joj, jaz ne bi o kilogramih, postanem slabe volje. sem se v prvi
tudi kar pridno zredila, po porodu je šlo kar nekaj dol, potem sem pa ful nazaj gor dobila. in ker sva se odločila, da bova kmalu naredila še enega, se nisem spuščala v hujšanje. se mi ne zdi zdravo za telo, gor dol. sem namreč že pred prvo nosečnostjo shujšala za skoraj 10kg in potem takoj zredila. tako da mi je cilj priti na stare kg šele potem, ko neham dojiti v drugo. se mi pa zdi, da se mi že pozna trebuh. v drugo se prej pozna, ko so mišice bolj ohlapne. sploh pri meni
, ko mi je edina telovadba tekanje za ta malim.
je bil pa hec, da mi je prijateljica uganila, da sem noseča, preden sem sploh naredila test. čarovnica
je rekla, da sem čisto spremenjena. zdaj hodim v službi kar malo prestrašeno okoli, kdo bo še to ugotovil pred mojim prvim pregledom, ki je še tako daleč.
klaramay mater si naspidirana
svaka čast. jaz čakam na refil energije. pa super, da je izcedek izginil!
ena je spraševala glede hrane, telovadbe in čudnega okusa v ustih, na prvi dve vprašanji lahko odgovore razbere iz zgoraj zapisanega, glede čudnega okusa, ja mene je matral ene dva tri dni, potem pa je izginilo