IZVIRNO SPOROČILO: maja89
Me sprejmete med sebe pdp po ultra zvoku imam 1.4.2011 in prva nosečnost !
Č E S T I T K E

Bi nam zaupala, še koliko pomladi šteješ in iz kje si?
In imam vprašanje imam povečane levkocite in proteine v urino in morem ponovno odati urin kaj moram bit tešča saj nasledni tedn delam zjutraj in do 14 ure bi bol težko zdržala, da nebi kaj pojedla saj zjutraj nemorem odati urina?!
Jaz moram dati vodo 1 dan pred naslednjim pregledom. Mi je pa dala točna navodila. Vodo (urin) je najbolje dati POpoldne, saj jutranji urin ni najboljši in lahko do takrat že več spiješ in greš večkrat na wc. Ko pa greš dat vodo, te mora res fest tiščat. V lonček ne daš takoj prve curke, ampak tiste v sredini in tudi proti koncu umakneš lonček in nadaljuješ pač v wc. Joj mi je čudno to pisat, ampak taka so pač navodila. Tako, da ja lahko ješ in piješ, še priporočljivo je, da dovolj piješ. Aja piti pa moramo 2-3L na dan, najbolje vodo, ne sladkih sokov.
Kdaj bote začele nakupovat prve stvari??
Jaz razmišljam, da bi šele konec leta, takrat, ko bi vsaj približno, če otroček ne bo sramežljiv, vedela kaj nosim. Sem se pa odločila, da ne bom šla v roza ali modro ampak oranžno barvo, tako, da tudi če se zmotijo ne bo panike. Upam, da je katera iz LJ, da bova skupaj vozičkale (z nakupovalnimi vozički za začetek) po trgovinah, ker je to moja 1

in sploh ne vem kaj vse rabim.